Bli medlem i Tehy

Det lönar sig att bli medlem i Tehy! Vi gör arbetslivet bättre för de som jobbar inom social-, hälsovårds- och utbildningsbranschen, och vi förhandlar om branschens lön och arbetsvillkor. Vi har kraften att göra förändringar!

Liitymisavustaja

Bli medlem

  • Det är enkelt att bli medlem i Tehy, lämna bara dina uppgifter hos vår medlemskapsassistent.
  • Du kan ansluta dig som ordinarie medlem eller studerandemedlem.
  • Det tar ungefär fem minuter.

Du kan välja om du samtidigt vill bli medlem i Hälsovårdens arbetslöshetskassa. Det ger dig trygghet att vara medlem i kassan om du blir arbetslös eller permitterad. Vi betalar arbetslöshetskassans medlemsavgift åt dig! 

Du är medlem i Tehy från den dag du skicka formuläret för medlemsansökan och ditt medlemskap är giltigt direkt.

Studerandemedlemskap

Studerandemedlemskapet är avgiftsfritt om du studerar till din första examen inom social- och hälsovårdsbranschen eller det pedagogiska området. I medlemskapet ingår alla Tehys medlemsförmåner! Dessutom får studerandemedlemmar en fritidsolycksfallsförsäkring. Läs mer om studerandemedlemskap

Bli medlem genom att fylla i formuläret

Om du inte vill vända dig till vår medlemskapsassistent kan du bli medlem genom att fylla i ett traditionellt formulär för medlemsansökan.

Bli ordinarie medlem här, om du har en examen i social- och hälsovård, småbarnspedagogik eller inom rehabiliteringsbranschen.

Bli studerandemedlem här, om du för tillfället studerar till din första examen inom branschen. Medlemskapet är gratis för studerande!

Ring oss

Du kan också ringa till vår medlemstjänst 09 5422 7200 (måndagar, tisdagar och torsdagar).

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med att bli medlem kan du lämna en begäran om att bli kontaktad.

Du får ett medlemsnummer till den e-postadress och det mobiltelefonnummer du angett. Efteråt kan du logga in i e-tjänsterna. Det tar cirka tre vardagar att aktivera medlemskapet.

Varför lönar det sig att höra till Tehy?

Som medlem i Tehy får du hjälp med eventuella frågor om din anställning. Vi bidrar med glädje och energi till både ditt arbete och din fritid. Vi har kraften att göra förändringar!

Medlemsavgiften

Om du är en förvärvsarbetande medlem är din medlemsavgift 1,1 % av din skattepliktiga löneinkomst. I den ingår även medlemsavgiften till Hälsovårdens arbetslöshetskassa. Avgiften är minst 8 euro per månad och högst 600 euro per år.

För grundexamensstuderande är medlemskapet i Tehy avgiftsfritt!