Liity Tehyyn

Me haluamme parantaa palkkaamme ja työolojamme. Jos haluat kanssamme samaa, liity jäseneksi! Tehy on alan suurin ammattiliitto: meissä on voimaa tehdä muutos!

Liity  jäseneksi

  • Jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan, varhaiskasvatuksen tai kuntoutusalan tutkinto.
Jäsen

Liity opiskelijajäseneksi

  • jos opiskelet parhaillaan alan ensimmäistä tutkintoa. Opiskelijajäsenyys on ilmainen!
Opiskelijajäsen

Voit myös liittyä jäseneksi soittamalla 09 5422 7200 (maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9-15). 

Liittymislomakkeessa voit valita, liitytkö myös Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi. Kassan jäsenyys antaa sinulle turvan, jos jäät työttömäksi tai joudut lomautetuksi. Maksamme työttömyyskassan jäsenmaksun puolestasi!

Tehyn jäsenyys alkaa liittymislomakkeen liittymispäivästä ja on liittymispäivästä lähtien voimassa.

Liityttyäsi saat jäsennumeron ilmoittamaasi sähköpostiin ja matkapuhelinnumeroon. Sen jälkeen voit kirjautua jäsenten asiointipalveluun. Jäsenyyden aktivointiin kuluu noin kolme arkipäivää.

Kun liityt 31.12.2022 mennessä, osallistut arvontaan, jossa palkintona on 700 euron arvoinen matkalahjakortti

Jäikö jokin mietityttämään? 

Mietitkö, onko Tehy sinulle oikea ammattiliitto tai voitko ylipäätään liittyä jäseneksi? Lähetä meille viesti lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun ja jutellaan asiasta! 

Miksi kannattaa olla tehyläinen? 

Saat apua ja turvan työelämään. Mutta myös iloa ja energiaa! Tunnemme alamme, ajamme etuamme ja olemme lähellä. Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä.

Kuka voi liittyä?  

Tehy on moniammatillinen liitto – Tehyyn voivat kuulua kaikki sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja kuntoutusalan koulutetut ammattilaiset ja alalle opiskelevat. Tahdomme ja uskallamme ajaa yhdessä etuamme. Katso millaisia tutkintoja ja ammattinimikkeitä tehyläisillä on.

Jäsenmaksu

Jos olet työssäkäyvä jäsen, jäsenmaksusi on 1,1 % veronalaisesta palkkatulostasi. Siihen sisältyy Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenmaksu, kun liityt myös kassan jäseneksi. 

Ensimmäistä alan tutkintoa ja päätoimisesti Tehyn perustutkintoa suorittavalle jäsenyys on maksuton!

Saan Tehyyn kuulumalla parhaimman mahdollisen asiantuntija-avun ja tuen, kun tarvetta on. Olen yksi yksittäinen hoitaja, mutta juuri Tehyyn kuulumalla saan omankin ääneni, mielipiteeni paremmin kuuluviin! Tehyn jäsenenä saan myös paljon henkilökohtaisia etuja.

Tehyn jäsenen vastaus siihen, miksi hän kuuluu Tehyyn

Hoitaja ja vanhus