Liity Tehyyn

Me 160 000 tehyläistä haluamme parantaa palkkaamme ja työolojamme. Jos haluat kanssamme samaa, liity jäseneksi! Tehy on alan suurin ammattiliitto: meissä on voimaa tehdä muutos!

Liitymisavustaja

Liity jäseneksi

  • Tehyyn liittyminen käy helposti, kerro vain tietosi liittymisavustajallemme.
  • Voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi tai opiskelijajäseneksi.
  • Aikaa menee noin 5 minuuttia.

Liittyessäsi voit valita, liitytkö myös Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi. Kassan jäsenyys antaa sinulle turvan, jos jäät työttömäksi tai joudut lomautetuksi. Maksamme työttömyyskassan jäsenmaksun puolestasi! 

Tehyn jäsenyys alkaa liittymislomakkeen lähettämispäivästä ja on heti voimassa.

Arvomme kaikkien 30.6.2024 mennessä liittyneiden kesken matkalahjakortin

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenyys on maksuton, jos opiskelet päätoimisesti sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perustutkintoa. Kaikki Tehyn jäsenedut kuuluvat jäsenyyteen! Lisäksi opiskelijajäsenet saavat vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lue lisää opiskelijajäsenyydestä

Liity jäseneksi lomakkeella

Jos et halua käyttää liittymisavustajaamme, voit liittyä myös täyttämällä perinteisen liittymislomakkeen.

Liity varsinaiseksi jäseneksi tästä, jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan, varhaiskasvatuksen tai kuntoutusalan tutkinto.

Liity opiskelijajäseneksi tästä, jos opiskelet parhaillaan alan ensimmäistä tutkintoa. Opiskelijajäsenyys on ilmainen!

Soita meille

Voit myös liittyä jäseneksi soittamalla 09 5422 7200 (maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9-15).

Liityttyäsi saat jäsennumeron ilmoittamaasi sähköpostiin ja matkapuhelinnumeroon. Sen jälkeen voit kirjautua jäsenten asiointipalveluun. Jäsenyyden aktivointiin kuluu noin kolme arkipäivää.

Jäikö jokin mietityttämään? 

Mietitkö, onko Tehy sinulle oikea ammattiliitto tai voitko ylipäätään liittyä jäseneksi? Lähetä meille viesti lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun ja jutellaan asiasta! 

Miksi kannattaa olla tehyläinen? 

Saat apua ja turvan työelämään. Mutta myös iloa ja energiaa! Tunnemme alamme, ajamme etuamme ja olemme lähellä. Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä.

Kuka voi liittyä?  

Tehy on moniammatillinen liitto – Tehyyn voivat kuulua kaikki sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja kuntoutusalan koulutetut ammattilaiset ja alalle opiskelevat. Tahdomme ja uskallamme ajaa yhdessä etuamme. Katso millaisia tutkintoja ja ammattinimikkeitä tehyläisillä on.

Jäsenmaksu

Jos olet työssäkäyvä jäsen, jäsenmaksusi on 1,1 % veronalaisesta palkkatulostasi. Siihen sisältyy Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenmaksu, kun liityt myös kassan jäseneksi. 

Ensimmäistä alan tutkintoa ja päätoimisesti Tehyn perustutkintoa suorittavalle opiskelijajäsenyys on maksuton!

Hoitajat juttelevat

Saan Tehyyn kuulumalla parhaimman mahdollisen asiantuntija-avun ja tuen, kun tarvetta on. Olen yksi yksittäinen hoitaja, mutta juuri Tehyyn kuulumalla saan omankin ääneni, mielipiteeni paremmin kuuluviin! Tehyn jäsenenä saan myös paljon henkilökohtaisia etuja.

Tehyn jäsenen vastaus siihen, miksi hän kuuluu Tehyyn