Liity Tehyyn

Me haluamme parantaa palkkaamme ja työolojamme. Jos haluat kanssamme samaa, liity jäseneksi! Tänä keväänä neuvottelemme työehdoistamme. Meissä on voimaa tehdä muutos!

Liity  jäseneksi

  • jos sinulla on sosiaali- ja terveysalan, varhaiskasvatuksen tai kuntoutusalan tutkinto
Jäsen

Liity opiskelijajäseneksi

  • jos opiskelet parhaillaan alan ensimmäistä tutkintoa. Opiskelijajäsenyys on ilmainen!
Opiskelijajäsen

Mietitkö, onko Tehy sinulle oikea ammattiliitto tai voitko ylipäätään liittyä jäseneksi? Lähetä meille viesti lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun ja jutellaan asiasta! 

Voit myös liittyä jäseneksi soittamalla 09 5422 7200 (maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9-15). 

Liittymislomakkeessa voit valita, liitytkö myös Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi. Kassan jäsenyys antaa sinulle turvan, jos jäät työttömäksi tai joudut lomautetuksi. 

Liityttyäsi saat jäsennumeron ilmoittamaasi sähköpostiin ja matkapuhelinnumeroon. Sen jälkeen voit kirjautua jäsenten asiointipalveluun. Jäsenyyden aktivointiin kuluu noin kolme arkipäivää.

Kun liityt jäseneksi 30.4.2022 mennessä, osallistut arvontaan, jossa palkintona on 1000 euron arvoinen Holiday Clubin matkalahjakortti! (Arvontaseloste)

Miksi kannattaa olla tehyläinen? 

Saat apua ja turvan työelämään. Mutta myös iloa ja energiaa! Me tahdomme ja uskallamme ajaa etuamme.

Jäsenmaksu

Jos olet työssäkäyvä jäsen, jäsenmaksusi on 1,1 % veronalaisesta palkkatulostasi. Siihen sisältyy Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenmaksu, kun liityt myös kassan jäseneksi. 

Ensimmäistä alan tutkintoa ja päätoimisesti Tehyn perustutkintoa suorittavalle jäsenyys on maksuton!

Saan Tehyyn kuulumalla parhaimman mahdollisen asiantuntija-avun ja tuen, kun tarvetta on. Olen yksi yksittäinen hoitaja, mutta juuri Tehyyn kuulumalla saan omankin ääneni, mielipiteeni paremmin kuuluviin! Tehyn jäsenenä saan myös paljon henkilökohtaisia etuja.

Tehyn jäsenen vastaus siihen, miksi hän kuuluu Tehyyn

Hoitaja ja vanhus