Ta djärvt upp medlemskap i Tehy med din arbetskamrat eller vän. När du hjälper en kompis med att bli medlem får du ett pris. Den nya medlemmen i sin tur får alla våra förmåner och skydd i arbetslivet.

Hjälp kollegor att bli medlem i Tehy

Tehys incitamentssystem belönar tehyiter för aktiv rekrytering av nya medlemmar. I prisutbudet kan du till exempel välja mellan produkter från Marimekko, Pentik och Polar. Eller så kan du välja immateriella gåvor, såsom en ljudboksapp eller en tidningsprenumeration. 

 

Kuvituskuva

Det lönar sig att rekommendera medlemskap

Som medlem i Tehy får din kollega hjälp och stöd i anställningsfrågor och andra värdefulla medlemsförmåner.

Vi belönar dig för aktiv rekrytering av nya medlemmar. För en ny förvärvsarbetande medlem får man 25 poäng. För en studerandemedlem får man tio poäng. En poäng för medlemsvärvning är en euro.

I prisutbudet kan du till exempel välja mellan produkter från Marimekko, Pentik och Polar. Eller så kan du välja immateriella gåvor, såsom en ljudboksapp eller en tidningsprenumeration. Se hela utbudet, det finns många alternativ! Läs mer om produkterna på webbplatsen Tehy awards. Kom ihåg att läsa inloggningsanvisningen bakom länken.

Skicka en rekommendation via mobilappen

Med mobilappen kan du skicka en rekommendation till din kompis eller kollega till exempel direkt till WhatsApp eller förslagsvis till sociala mediekanaler. Din kompis får din personliga rekommendation och en länk till anslutningsblanketten. Ditt medlemsnummer är färdigt angett på blanketten i punkten Rekommenderarens medlemsnummer! Enkelt!

Tehyn mobiilisovellus älypuhelimessa

Se Terhis och Henna-Kaisas tips om att rekommendera

Terhi och Henna-Kaisa är Tehys diamantmedlemmar. De berättar om Tehy och hjälper också arbetskamraterna att bli medlem i Tehy. Få tips från videon och bli diamantmedlem!