Ta djärvt upp medlemskap i Tehy med din arbetskamrat eller vän. När du hjälper en kompis med att bli medlem får du ett pris. Den nya medlemmen i sin tur får alla våra förmåner och skydd i arbetslivet.

Palkintokaupan tuotteita

Underbart utbud välj en produkt eller en immateriel gåva

Tehys incitamentssystem belönar tehyiter för aktiv rekrytering av nya medlemmar. I prisutbudet kan du till exempel välja mellan produkter från Marimekko, Pentik och Makita. Eller så kan du välja immateriella gåvor, såsom en ljudboksapp eller biobiljetter. 

 

Det lönar sig att rekommendera medlemskap

Som medlem i Tehy får din kollega hjälp och stöd i anställningsfrågor och andra värdefulla medlemsförmåner.

Vi belönar dig för aktiv rekrytering av nya medlemmar. För en ny förvärvsarbetande medlem får man 25 poäng. För en studerandemedlem får man tio poäng. En poäng för medlemsvärvning är en euro.

När du rekommenderar Tehy, be din kompis att ange ditt medlemsnummer på anslutningsblanketten i punkten för rekommenderare.

Tehyn mobiilisovellus älypuhelimessa

Skicka en rekommendation via mobilappen

Med mobilappen kan du skicka en rekommendation till din kompis eller kollega till exempel direkt till WhatsApp eller förslagsvis till sociala mediekanaler. Din kompis får din personliga rekommendation och en länk till anslutningsblanketten. Ditt medlemsnummer är färdigt angett på blanketten i punkten Rekommenderarens medlemsnummer! Enkelt!

Se Terhis och Henna-Kaisas tips om att rekommendera

Terhi och Henna-Kaisa är Tehys diamantmedlemmar. De berättar om Tehy och hjälper också arbetskamraterna att bli medlem i Tehy. Få tips från videon och bli diamantmedlem!