Aktuellt hos Tehy

Här hittar du Tehys aktuella innehåll, meddelanden och blogginlägg på ett och samma ställe. Här kan du också läsa Tehy-tidskriftens artiklar och följa evenemangskalendern. Kolla också var utställningen Kasvokkain ställs ut just nu.

Hoitaja, jolla musta silmä

69 procent av vårdarna har upplevt våld i arbetet

Knytnäven-kampanjen kräver att arbetsgivarna iakttar arbetarskyddslagstiftningen och garanterar en så trygg arbetsmiljö som möjligt för alla anställda. Att ingripa i detta kan inte vara ett undantag, det måste vara en regel. Visa ditt stöd för nolltolerans mot våld.

Sosiaalinen media

Aktuellt

Det lönar sig att ha koll på vad som är aktuellt hos Tehy! Här hittar du artiklar om aktuella ärenden och teman inom social- och hälsovårdsbranschen. 

toimisto

Meddelanden

Tehys meddelanden riktas först och främst till medier. 

 

nainen läppärillä

Bloggar

Tehys experter skriver bloggar om frågor som berör alla anställda inom branschen. Läs, lär nytt och trivs!

Kuvituskuva

Tehy-tidskriftens artiklar

Tehy-tidskriften är tehyiternas egen tidskrift! I tidskriften finns nyheter om intressanta fenomen och aktuella ärenden samt presentationer av anställda och aktörer inom branschen. 

 

nainen opiskelee verkossa

Evenemangskalender

Tehy erbjuder sina medlemmar avgiftsfria evenemang och utbildningar. Använd de värdefulla medlemsförmånerna! Glöm inte att följa också din egen fackavdelnings kalender. 

Sara Mutta

Kasvokkain – tarinoita ihmisen ja työn arvosta

Meeri Koutaniemis och Tehys gemensamma utställning åker på turné genom Finland. Besök utställningen eller beställ den till din egen ort!