Jäsentapahtuma

Tehy goes Levi 13.4. — ilmoittaudu mukaan!

2.2.2024

Tehyläiset kohtaavat tänä keväänä Lapin hangilla. Jäsentapahtumassa on luvassa mahtavia aktiviteetteja Levin upeissa maisemissa sekä iloista illanviettoa Hullu Poro Areenalla. Levin hangilla pääsee tapaamaan myös puheenjohtaja Millariikka Rytkösen! Ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu Levin jäsentapahtumaan Tehyn tapahtumakalenterin kautta.

Tapahtuma on kaikille tehyläisille avoin, joten pyydä kollegasikin mukaan! Jokainen tehyläinen ilmoittautuu tapahtumaan itse.

Paikkoja on rajoitetusti. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mahdollisimman pian mukaan! Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 22.3. tai jo aiemmin, jos paikat täyttyvät.

Tapahtuman ohjelma

Voit saapua Leville perjantaina 12.4. tai lauantaina 13.4. Matka Leville ja takaisin kotiin tulee järjestää itse. Kotiinpaluu on sunnuntaina 14.4.

Millariikka Rytkönen

Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen mukana menossa koko viikonlopun ajan!

Majoitus

Voit majoittua edulliseen jäsenhintaan joko Levi Hotel Spa -hotellissa, Break Sokos hotelli Levissä tai Design Hotel Levissä. Tehyläisille on varattu majoituskiintiö ajalle 12.-14.4. (huoneita rajattu määrä kussakin hotellissa).

Jokainen tehyläinen varaa ja maksaa itselleen tai seurueelleen majoituksen itse. Kun varaat majoituksen, käytä etukoodia, jonka näet tapahtuman ilmoittautumislomakkeella

HotelliMajoituksen jäsenhinta/vrk
Break Sokos hotelli Levi1hh/2hh Standard huone 115/140 €
1hh/2hh Superior twin saunalla 150/175 €
1hh/2hh SuperiorX saunalla 175/200 €
1hh/2hh Junior-sviitti 215/240 €
1hh/2hh Sviitti 325/340 €
Levi Hotel SpaStandard 111,12 €/huone
Superior Family 147,12 €/huone
Juniorsviitti 171,12 €/huone
Design Hotel LeviDeluxe Double 290,80 €/huone
Levillä on tekemistä! Hanget kutsuvat hiihtäjiä ja laskettelijoita. Tai hyppää koiravaljakon kyytiin, kokeile sähköpyöräilyä, ratsastusta, lumikenkäilyä tai lähde pilkkiretkelle!
Huskysafari Levillä

Tapahtuman hinta

Hullu Poro Areenalla live-esiintyjä

Levin yöelämän sydämessä Hullu Poro Areenalla kelpaa juhlia huippuartisti Irinan siivittämänä! Tarjoamme tehyläisille sisäänpääsyn (norm. 35-45 €).

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymys, johon et löytänyt vastausta?

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]i.

Auta työkaverisi Tehyn jäseneksi ja lähtekää yhdessä Leville!

Eikö kollegasi kuulu vielä Tehyyn? Suosittele hänelle jäsenyyttä. Työkaverisi saa turvaa työelämään ja pääsee osaksi yhteisöä, jossa on muutosvoimaa! 

Tänä keväänä saat suosittelusta jopa 325 €:n arvoisen lahjan, kun hankit viisi uutta työssäkäyvää jäsentä ajalla 15.2.–15.6.2024.  Palkinnoksi voit hankkia esimerkiksi Marimekon, Pentikin tai Makitan tuotteita. Tai aineettomia lahjoja, kuten äänikirjasovelluksen tai leffalippuja.

Katso, miten palkitsemme suosittelusta