Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidäthän myös huolta, että tietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissämme, jotta pääset osallistumaan sinulle tarkoitettuihin koulutuksiin.

Ilmoittaudu koulutuksiin sivulla www.tehy.fi/koulutus. Ilmoittautuminen on mahdollista, jos kuulut kyseisen koulutuksen kohderyhmään.

Varmista, että omat tietosi ja tehtäväsi (esim. luottamusmies, ammattiosaston puheenjohtaja, työsuojeluvaltuutettu) ovat ajan tasalla Tehyn jäsenrekisterissä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä

  • majoitustarpeesi (ks. majoitusohje)
  • työnantajasi laskutusosoite, jos osallistut kunnan, hyvinvointialueen tai valtion edunvalvonta- tai työsuojelukoulutukseen.

Ilmoittautuminen päättyy lähikoulutuksissa noin kuukautta ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen saat vahvistuskirjeen, josta näet ohjelman ja matkustusohjeen. Verkkokoulutuksiin ilmoittautumiset päättyvät yleensä lähempänä koulutusta.

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi koulutukseen, niin olethan yhteydessä asiasta kyseisen koulutuksen assistenttiin. Muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi ohjeiden mukaisesti.

Maksamme matka- ja majoituskulut sekä ohjelman mukaiset ruokailut edunvalvonta-, työsuojelu- ja järjestökoulutuksiin osallistuville.

Matkustaminen ja majoittuminen

Korvaamme matkasi ja majoituksen, jos osallistut edunvalvonta-, työsuojelu- tai järjestökoulutuksiin. Tarkemmat ohjeet: matkustus- ja majoitusohje.

Osallistumisoikeus Tehyn luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen koulutuksiin

Tehy järjestää edunvalvontakoulutusta henkilöstön edustajille. Oikeudesta osallistua koulutukseen on sovittu työehtosopimuksissa tai erillisissä koulutussopimuksissa. Tarkista aina oman sopimusalasi työehto- tai koulutussopimuksesta, onko sinulla tehtäväsi perusteella oikeus osallistua Tehyn järjestämään luottamusmies- tai työsuojelukoulutukseen.

Katso toimijoiden sivuilta, mitkä ovat juuri sinun sopimusalasi palkalliset koulutukset (vaatii kirjautumisen). Toimijoiden sivuilta löydät myös kuluvan vuoden palkallisiksi neuvotellut koulutukset

Nainen tietokoneella

Webinaarit

Tehy järjestää kuukausittain webinaareja, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Webinaarit ovat ilmaisia Tehyn jäsenille!