Ota Tehyn jäsenyys rohkeasti puheeksi työkaverisi tai ystäväsi kanssa. Kun autat kaveria liittymään, saat palkinnon. Uusi jäsen puolestaan saa kaikki etumme ja turvan työelämään.

Onko työpaikallasi uusia työkavereita? Auta heidät Tehyn jäseneksi!

Jokaisesta uudesta jäsenestä saat pisteitä, joilla saat itsellesi laadukkaita tuotteita. Voit valita vaihtuvasta palkintovalikoimasta esimerkiksi Marimekon, Pentikin tai Polarin tuotteita. Tai aineettomia lahjoja, kuten äänikirjasovelluksen tai lehtitilauksen. Palkitsemme myös uusista opiskelijajäsenistä!

Kuvituskuva

Jäsenyyden suosittelu kannattaa

Tehyssä työkaverisi pääsee osaksi ammatillista yhteisöä ja saa turvaa sekä mahtavat jäsenedut. Sinä taas saat palkinnon suosittelusta.

Saat yhdestä uudesta työssäkäyvästä jäsenestä 25 pistettä ja opiskelijajäsenestä 10 pistettä. Yksi piste on euron arvoinen. 

Voit valita vaihtuvasta palkintovalikoimasta esimerkiksi Marimekon, Pentikin tai Polarin tuotteita. Tai aineettomia lahjoja, kuten äänikirjasovelluksen tai lehtitilauksen. Katso koko valikoima, vaihtoehtoja on paljon! Voit tutustua tuotteisiin Tehy awards -sivustolla. Muista lukea kirjautumisohje linkin takaa.

Lähetä suosittelu mobiilisovelluksen kautta

Mobiilisovelluksella voit lähettää suosittelun kaverillesi tai kollegallesi esimerkiksi suoraan WhatsAppiin tai vaikkapa somekanaviin. Kaverisi saa henkilökohtaisen suosittelusi ja linkin liittymislomakkeelle. Lomakkeella on valmiiksi mukana jäsennumerosi Suosittelija-kohdassa! Helppoa!

kännykkä kädessä
Lähetä suositteluviesti kaverisi sähköpostiin

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää suosittelun kaverillesi tai kollegallesi sähköpostiin. Kaverisi saa meiliinsä suoran linkin liittymislomakkeelle. Liittymislomakkeella on valmiiksi mukana jäsennumerosi Suosittelija-kohdassa ja sinulle kertyy pisteitä suosittelusta. Lähetä viestit vaikka kaikille uusille kollegoillesi työpaikalla!

Lomake avautuu, kun kirjaudut sisään. Kirjautumista tarvitaan suosittelijan, eli sinun tunnistamiseen.

Katso Terhin ja Henna-Kaisan vinkit suositteluun

Terhi ja Henna-Kaisa ovat tehyläisiä timanttijäseniä. He kertovat Tehystä ja auttavat työkavereitakin liittymään Tehyyn. Poimi videolta vinkit ja ryhdy timanttijäseneksi!