Sote-alan akateeminen ja korkeakoulutettu, kuuluthan jo Akateemiset-jaostoon? Saat juuri sinulle suunnattua tietoa ja tapahtumia, ja pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa!

Tehyn akateemiset -jaosto kokoaa yhteen akateemisen tutkinnon, ylemmän korkeakoulututkinnon tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet sekä näitä tutkintoja suorittavat Tehyn ammattiosastojen jäsenet.

Jaostoon kuuluminen on täysin maksutonta Tehyn jäsenille. Jos et vielä kuulu Tehyyn, liity jäseneksi!

Jos haluat liittyä Tehyn akateemiset-jaostoon, toimi näin:

Tarkista sähköisessä asiointipalvelussa, että omissa tiedoissasi on merkintä ylemmästä korkeakoulututkinnosta (tai että opiskelet sellaista) ja valitse samalla jaoston jäsenyys kohdassa "Hallinnoi jaostoihin ja ryhmiin kuulumistasi". Emme saa tietoa johtajatehtävästä muualta kuin sinulta, joten pidäthän tiedot ajan tasalla!

Miksi kannattaa kuulua Tehyn akateemiset -jaostoon? 

  • Saat muutaman kerran vuodessa sähköisen kirjeen, joka sisältää tietoa jaoston ja Tehyn toiminnasta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisista asioista.
  • Jaoston jäsenenä voit osallistua jäseniltoihin ja loka–marraskuussa vuosikokoukseemme. Siellä valitaan kaksivuotiskaudeksi hallitus ja vahvistetaan toimintakertomus ja -suunnitelma. Tapahtumiin osallistumalla pääset vaikuttamaan jaoston toimintaan ja saat juuri sinulle suunnattua ajankohtaista tietoa ja oppia. 
  • Verkostoidut kollegoiden kanssa. Jaoston tapahtumien lisäksi verkostoitua voit esimerkiksi Facebook-ryhmässämme (Tehyn akateemiset, esimiehet ja johtajat). 
  • Tahdomme ja uskallamme ajaa yhdessä etuamme. Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä. Olemme yhteisö, josta saa turvaa, mutta myös iloa ja energiaa. Meissä on voimaa tehdä muutos.
Hoitaja

Päivitä omat tietosi jäsenpalvelussa ja valitse jaoston jäsenyys

On tärkeää, että tiedämme sinun olevan korkeakoulutettu tai parhaillaan sellaiselle opiskeleva. Voit päivittää koulutuksen helposti omissa tiedoissasi sähköisessä asiointipalvelussa. Samalla voit valita, että haluat kuulua Tehyläiset akateemiset -jaostoon. 

Haluatko lisätietoja tai onko sinulla kysymyksiä?

Ole yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected].