Teemme työtä sen puolesta, että kaikkien sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla työskentelevien palkkaus ja työolot paranevat. Yhdessä meissä on voimaa tehdä muutos!

Olemme rohkea, energinen ja päättäväinen ammattijärjestö sosiaali-, terveys-, kuntoutus- ja kasvatusalan koulutetuille ammattilaisille ja alalle opiskeleville. Tunnemme työmme ja arvostamme osaamistamme. Tahdomme turvata meille tärkeitä asioita. Niitä ovat esimerkiksi kestävät työolot, kunnolliset palkat ja johtamisen hyvä resursointi. Kun saamme nämä kuntoon, sillä on vaikutusta koko yhteiskuntaan. Olemme edunvalvoja, mutta myös yhteisö, josta saa iloa ja energiaa. Liity jäseneksi!

 

Miksi kannattaa kuulua Tehyyn? 

Saat apua ja turvan työelämään. Mutta myös iloa ja energiaa! Olemme sote- ja vaka-alan suurin ammattiliitto, johon kuuluu yli 160 000 jäsentä. Tunnemme alamme, ajamme etuamme ja olemme lähellä. Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä.

Jäsen

Tehyn jäseneksi

Saat apua ja turvan työelämään. Mutta myös iloa ja energiaa! Tunnemme alamme, ajamme etuamme ja olemme lähellä. Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä. Tervetuloa mukaan!