Tehyn opettajajäsenyys on tarkoitettu päätoimisesti alan opettajina työskenteleville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Opettajajäsenenä olet myös ammattiosaston jäsen.

Liity Tehyn opettajajäseneksi 

Opettajajäsenenämme saat ajankohtaista tietoa alan muutoksista ja tutkimuksista. Jäsenetumme ovat myös käytössäsi: ne tuovat turvaa ja iloa työhön ja vapaa-aikaan.

Opettajan jäsenedut 

Jos teet keikkaa sosiaali- ja terveysalan töissä, saat työpaikkasi luottamusmiehen avun ja vakuutusturvan itsellesi.

Neuvomme ja autamme sinua sosiaali- ja terveysalaan liittyvissä asioissa. Helpoiten voit olla meihin yhteydessä sähköisessä asiointipalvelussa

Opettajajäsenen jäsenmaksu

Opettajan jäsenmaksu on 50 euroa vuodessa vuoden 2023 alusta alkaen. Tilisiirto jäsenmaksun maksamiseen lähetetään alkuvuodesta. 

Opettajajäsenyys ei sisällä OVTES-neuvontaa. Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäsenyys pitää tarkistaa itse työttömyyskassasta. Kassan jäsenyys ei sisälly automaattisesti vuosimaksuun.

Ammattijärjestön ja työttömyyskassan jäsenmaksu vähentää verotettavaa tuloa jäsenmaksun verran verotuksessa. Toimitamme jäsenmaksutiedot automaattisesti verottajalle. Tarkista veroilmoituksestasi, että jäsenmaksu on otettu huomioon sinä vuonna, jolloin se on maksettu. 

Iloinen hoitaja

Mistä sote- ja kasvatusalalla puhutaan? 

Lue Tehyn ajankohtaisia tiedotteita, uutisia ja blogeja!