Oikeusapu on merkittävä jäsenetu. Jos oikeusapua myönnetään, ei Tehyn jäsenelle tule taloudellisia kuluja tai riskiä.

Kätilö pitelee vauvaa

Raskaussyrjintä: kätilölle yli 43 000 € korvaukset

Hus ketjutti kätilön työsuhdetta laittomasti vuosia: kätilö teki viidessä vuodessa Husissa 21 määräaikaisuutta. Hus ilmoitti työsuhteen päättymisestä heti saatuaan tietää kätilön raskaudesta. Tehyn oikeuspalvelu hoiti asiaa, ja käräjäoikeus tuomitsi Husin raskaussyrjinnästä. Kätilö sai hyvitystä ja korvauksia yli 43 000 euroa.

Yksi merkittävimmistä jäseneduista on tarjoamamme oikeusapu. Kenelle tahansa voi tulla työelämässä vastaan tilanne, että tarvitsee tukea. Edessä voi olla irtisanominen, palkka maksettu väärin, rikoksen uhriksi tai rikoksesta epäillyksi joutuminen työssään. Tehyn oikeuspalvelu hoitaa lukuisia riita- ja rikosasioita vuosittain. 

Tehyn jäsenellä ei ole taloudellista riskiä, sillä vastaamme kaikista oikeudenkäyntikuluista mahdolliseen korkeimpaan oikeuteen asti. Useimmissa muissa liitoissa ei ole vastaavaa oikeuspalvelua. Oikeusapumme on korvaamaton niille, jotka joutuvat siihen turvautumaan.

Neuvomme työehdoissa

Tehyn jäsenet saavat neuvontaa työsuhteen kysymyksissä ja ongelmissa. Se on palvelu, jota et saa mistään muualta! Tunnemme alan työehtosopimusten sisällöt. 

Iloinen hoitaja

Liity Tehyyn

Jäsenyys tuo turvaa työelämään. Luottamusmies ja Tehyn asiantuntijat auttavat sinua työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Jäsenenä saat myös mahtavat jäsenedut, kuten työhön kuuluvat vakuutukset ja oikeusavun