Oikeusapu on merkittävä jäsenetu. Jos oikeusapua myönnetään, ei Tehyn jäsenelle tule taloudellisia kuluja tai riskiä.

Yksi merkittävimmistä jäseneduista on tarjoamamme oikeusapu. Kenelle tahansa voi tulla työelämässä vastaan tilanne, että tarvitsee tukea. Edessä voi olla irtisanominen, palkka maksettu väärin, rikoksen uhriksi tai rikoksesta epäillyksi joutuminen työssään.

Jäsenellämme ei ole taloudellista riskiä, sillä vastaamme kaikista oikeudenkäyntikuluista mahdolliseen korkeimpaan oikeuteen asti. Oikeusapumme on korvaamaton niille, jotka joutuvat siihen turvautumaan.

Jos et ole vielä Tehyn jäsen, liity tästä. 

Useimmissa muissa liitoissa ei ole vastaavaa palvelua. Oikeudenkäyntikulut ovat riita-asioissa niin suuria, että esimerkiksi irtisanomisen riitauttaminen on riskialtista ilman kattavaa oikeusapua. Oikeusapumme kattaa kaikki kulut. 

Juristeihimme saat yhteyden asiointipalvelun kautta.

Neuvomme työehdoissa

Tehyn jäsenet saavat neuvontaa työsuhteen kysymyksissä ja ongelmissa. Se on palvelu, jota et saa mistään muualta! Tunnemme alan työehtosopimusten sisällöt. 

Liity Tehyyn

Jäsenyys tuo turvaa työelämään. Luottamusmies ja Tehyn asiantuntijat auttavat sinua työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Jäsenenä saat myös mahtavat jäsenedut, kuten työhön kuuluvat vakuutukset ja oikeusavun

Iloinen hoitaja