Sote-alan johtaja ja esihenkilö, Tehy on myös sinua varten! Tarjoamme johtajille omia koulutuksia, mm. suositun Tehyn Johtamiskoulun sekä Tehyn johtamisen päivät. Voit myös liittyä Tehyläiset johtajat -jaostoon.

Miksi kannattaa olla tehyläinen johtaja?

 • Voit liittyä Tehyläiset johtajat ja/tai Tehyn akateemiset -jaostoon. Tarkista sähköisessä asiointipalvelussa, että omissa tiedoissasi on merkintä esihenkilö- tai johtajatehtävästä ja valitse samalla jaoston jäsenyys kohdasta "Hallinnoi jaostoihin ja ryhmiin kuulumistasi". Emme saa tietoa johtajatehtävästä muualta kuin sinulta, joten pidäthän tiedot ajan tasalla!
 • Voit hakea suosittuun Tehyn johtamiskouluun. Koulutus tukee tehyläisten johtajien ja esihenkilöiden työtä. Saat myös mentorin avuksesi. 
 • Järjestämme vuosittain Tehyn Johtamisen päivät, jonne olet tervetullut.
 • Tarjoamme myös paljon muuta johtajille ja esihenkilöille suunnattua koulutusta ja jäsentilaisuuksia. Saat niihin osallistumalla juuri sinun työhösi suunnattua ajankohtaista tietoa ja oppia. 
 • Verkostoidut kollegoiden kanssa. Liity esim. Tehyn Akateemiset, Esimiehet ja Johtajat -ryhmään Facebookissa.
 • Tahdomme ja uskallamme ajaa yhdessä etuamme. Tuemme toisiamme kaikissa työelämän käänteissä. Olemme yhteisö, josta saa turvaa, mutta myös iloa ja energiaa. Meissä on voimaa tehdä muutos.
 • Vuosittain keväisin valitaan vuoden tehyläinen johtaja. Vuoden 2023 tehyläinen johtaja
 • Kuukausittain järjestetään tehyläisille esihenkilöille virtuaaliaamukahvit
hoitaja

Päivitä omat tietosi jäsenpalvelussa ja valitse jaoston jäsenyys

On tärkeää, että tiedämme sinun toimivan johtaja- tai esihenkilötehtävässä. Voit päivittää tiedon helposti omissa tiedoissasi sähköisessä asiointipalvelussa. Samalla voit valita, että haluat kuulua Tehyläiset johtajat -jaostoon. Tee se kohdassa "Hallinnoi jaostoihin ja ryhmiin kuulumistasi".

Osallistu Tehyläiset johtajat -jaoston toimintaan

Kun kuulut Tehyläiset johtajat -jaostoon, saat omaan työhösi liittyviä uutiskirjeitä. Ne sisältävät ajankohtaista tietoa johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Kerromme niissä myös esihenkilöille suunnatuista koulutuksista sekä virtuaaliaamukahveista, joissa pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa.

Jaosto järjestää erilaisia jäsentilaisuuksia yhteistyössä Tehyn keskustoimiston, aluetoimistojen ja ammattiosastojen kanssa sekä osallistuu kansainvälisiin kokouksiin. Osallistu toimintaan! 

Jaostomme tarkoituksena on edistää jäsentemme ammatillista ja taloudellista asemaa sekä osallistua työolosuhteiden kehittämiseen. Lisäksi osallistumme sosiaali- ja terveysalan koulutuksen kehittämiseen sekä kansainväliseen toimintaan.

Kysymyksiä esihenkilötyöstä sote- ja vaka-alalla?

Lue lisää esihenkilötyöstä, kuten velvollisuuksista, vastuista ja koulutusmahdollisuuksista.

Olemme lähellä työssä ja vapaalla

 • Autamme työsuhteen aikana ja sen päättyessä. Esihenkilöille on oma neuvontalinja. Luottamusmies työpaikalla on lähin apu.
 • Vakuutuksilla turvaamme sinut työelämän vahinkojen varalta. Työnantajan vakuutukset eivät kata kaikkia vahinkoja.
 • Autamme sinua työsuhteen riita- ja rikosasioissa, ilman taloudellista riskiä sinulle. Oikeusapumme on korvaamaton!
 • Huolehdimme osaamisestasi ja ammattitaidostasi järjestämällä johtajille suunnattua koulutusta.
 • Olemme lähellä myös vapaa-aikana ja saat loistavat jäsenedut.
iloinen hoitaja

Auta kollega jäseneksi

Suosittele Tehyn jäsenyyttä esihenkilö- tai johtajakollegallesi. Kun autat kaveria liittymään, saat palkinnon. Uusi jäsen puolestaan saa kaikki etumme ja turvan työelämään.