Tehyllä on lakisääteinen velvollisuus tiedottaa ajankohtaisista asioista jäseniään. Yksi tärkeimmistä viestintäkanavistamme on sähköposti, jonka välityksellä lähetämme tehyläisille muun muassa koulutusvahvistuksia, työtaisteluilmoituksia, ajankohtaisia ohjeita ja tiedotteita sekä tietoa uusista jäseneduista. Siksi on erittäin tärkeää, että tehyläiset pitävät yhteystietonsa ajan tasalla jäsenrekisterissä.

Usein kysyttyä Tehyn uutiskirjeistä
 

Voiko yksittäisen uutiskirjeen peruuttaa?

Ei voi. Kaikki sähköpostitse lähetettävät viestimme jäsenille lähtevät samasta järjestelmästä. Jos peruutat esimerkiksi yhden uutiskirjeen, et saa enää MITÄÄN viestejä Tehyltä, kuten koulutusvahvistuksia, ilmoituksia jäseneduista ja jäsentapahtumista tai työtaisteluilmoituksia.

(Tehy-lehden uutiskirje on poikkeus, se täytyy itse tilata ja erikseen peruuttaa)

Missä voin muokata yhteystietojani, kuten sähköpostiosoitettani?

Tehyn asiointipalvelussa tai mobiilisovelluksessa.

Kannattaako jäsenrekisteriin ilmoittaa työpaikan vai oma henkilökohtainen osoite, esim Gmail?

Käytä ensisijaisesti henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, jos sellainen on aktiivisessa käytössä. Esimerkiksi työtaistelutilanteessa työpostiin voi olla vaikea päästä, jolloin tärkeät ohjeet jäävät saamatta.

Tehyn sähköpostit menevät roskapostiin, mikä avuksi?

Lisää sähköpostiohjelmasi osoitekirjaan osoite [email protected]. Roskapostiflttereille pystyy yleensä "opettamaan", että Tehy on turvallinen lähettäjä. Lue tästä ohje miten se tapahtuu Gmailissa.

Minulle ei tule lainkaan sähköpostia Tehystä - mistä se johtuu?

Jos sinulle ei tule sähköpostiin viestejä Tehystä, tarkista asiointipalvelussa, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Jos jäsentietosi ovat ajan tasalla eikä viestejä löydy roskapostista, olet saattanut klikata peruutuslinkkiä esimerkiksi Gmailissa. Vapauta jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi tämän lomakkeen kautta.