Terveydenhoitajajaosto kokoaa yhteen tehyläiset terveydenhoitajat ja terveydenhoitajaksi opiskelevat. Liity jaostoon, se on maksutonta tehyläisille!

Mukaan aktiiviseen toimintaan pääset, kunhan jäsentietosi (koulutustiedot, ammattinimike ja sähköpostiosoite) ovat ajan tasalla jäsenrekisterissämme. Lisäksi sinun tulee valita jaoston jäsenyys sähköisessä asiointipalvelussa

Miksi kannattaa kuulua terveydenhoitajajaostoon? 

  • järjestämme opintopäivät: ne järjestetään vuosittain loka-marraskuussa. 
  • voit osallistua maksuttomiin tapahtumiin ja koulutuksiin: tapaat kollegoja ja kuulet ajankohtaisia asioita
  • pääset vaikuttamaan: otamme kantaa ja vaikutamme terveydenhoitajien työoloihin ja koulutukseen liittyviin asioihin
  • verkostoidut kollegoiden kanssa
  • saat sähköisen uutiskirjeen parin kuukauden välein
  • Tehyn terveydenhoitajajaostolla on myös oma Facebook-ryhmä, jonka jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon jäsenilloista ja muista terveydenhoitajia puhuttavista asioista. Seuraa myös jaoston Instagram-tiliä!

Lähde mukaan vaikuttamaan!

Jaoston toimintaa ideoi ja suunnittelee tehyläisistä terveydenhoitajista koostuva jaoston hallitus. Hallitus toimii aina kolme vuotta kerrallaan ja uusi hallitus valitaan vuosikokouksessa.

Jaoston hallitus kokoontuu  pääsääntöisesti etäyhteyksiä hyödyntäen 5-6 kertaa vuodessa. Kokouksissa suunnitellaan opintopäiviä, jäseniltoja sekä muita asioita. Kokoukseen osallistumisesta maksetaan pieni työryhmäpalkkio.

Tehyn terveydenhoitajajaoston tavoitat sähköpostilla [email protected]. Voit lähettää meille esimerkiksi toiveita ja ideoita webinaarien aiheista.

Nähdään webinaareissa ja opintopäivillä!

Tehyn terveydenhoitajajaoston hallitus (2024 -2026)
 

puheenjohtaja: Sanna Nyrhinen
Hallituksen varsinaiset jäsenet: Tiina Simola, Miia Prepula, Heidi Juuso, Hanna- Maria Grann, Kaisa Sternberger ja Riikka Peni  
Hallituksen varajäsenet: Karjalainen Jonna, Eveliina Jokinen, Hanna Hankonen ja Anne Sjöroos 

Liity jaoston jäseneksi asiointipalvelussa

Kirjaudu asiointipalveluun ja valitse omissa tiedoissasi Terveydenhoitajajaoston jäsenyys. Jäsenyys on maksuton!

Hoitaja

Tehyn jäseneksi

Jäsenenä olet mukana tekemässä työelämästä ja sote- ja kasvatusalan palveluista parempia, parantamassa työehtoja ja palkkoja sekä vahvistamassa alasi arvostusta. Lisäksi saat mahtavat jäsenedut, kuten työhön kuuluvat vakuutukset!