Tehyn johtamiskoulu tukee tehyläisten johtajien ja esihenkilöiden työtä. Myös mentori on mukana auttamassa johtajan oppimispolulla.

Tehyn johtamiskoulu suoritetaan verkossa ja se sisältää viisi lähiopetuspäivää. 

Koulutuksen sisältö

  • Esimiestyön tietopohja: mitä esimiehen pitää tietää esimiestehtävästä, ihmisestä, ryhmän toiminnasta ja organisaatioista?
  • Johtajuus: oman johtajuuden rakentuminen, tulevaisuuden rakentaminen kuten suunnittelu, asiakkaat, prosessit, henkilöstö ja talous.
  • Päivittäisjohtaminen käytännössä: vaikuttaminen, valmentava johtaminen, perehdyttäminen, kehityskeskustelut, palaverit, ongelmatilanteiden ratkaisu, etäjohtaminen ja ammattimainen esimiestyö.
  • Esimiestyössä kehittyminen ja tukimuodot.

Koulutuksen osallistujien apuna on Tehyn mentorien verkosto. Mentorit tukevat johtamiskoulussa olevien tehyläisten esimiesten ja johtajien johtajuudessa kehittymistä. He tukevat myös opiskeluissa onnistumista. Mentorikohtaiset ryhmät tapaavat aina lähipäivien välillä.

Koulutuksen teoreettisen viitekehyksen muodostaa Käsikirja ammattimaiseen esimiestyöhön (Surakka & Laine). Lisäksi tutustumme ajankohtaiseen johtamista koskevaan kirjallisuuteen ja tutkimuksiin.

Tehyn johtamiskouluun voivat hakea kaikki eri tason esihenkilö- ja johtamistehtävissä olevat tehyläiset. Johtamiskouluun haetaan keväisin.

Kuvituskuva.

Osallistu koulutuksiimme

Osallistu Tehyn järjestämään koulutukseen ja seminaareihin. Ne ylläpitävät ja kehittävät ammatissa vaadittavaa osaamista sekä jakavat uusinta tietoa.