Osallistu Tehyn järjestämään koulutukseen ja seminaareihin. Ne ylläpitävät ja kehittävät ammatissa vaadittavaa osaamista sekä jakavat uusinta tietoa. Niissä voit myös luoda verkostoja!

Tapahtumiamme ovat esimerkiksi

  • ammatilliset opintopäivät verkossa ja eri puolella Suomea
  • edunvalvonnalliset koulutukset
  • Johtamisen päivät
  • Terveyspoliittinen seminaari

Lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia jäsenkoulutuksia ympäri Suomen. Tehyn aluetoimistot järjestävät monia alueellisia koulutuksia ja jäseniltoja. Järjestämme vuosittain myös paljon erilaisia joustavia verkkokoulutuksia ja webinaareja jäsenten työelämän tueksi.

Osa koulutuksista on suunnattu tehyläisille toimijoille, kunnan- ja aluevaltuutetuille ja vaikuttajille sekä esihenkilötehtävissä toimiville tai niihin pyrkiville. Aiheista kiinnostuneet jäsenet voivat osallistua mahdollisuuksien mukaan. Osa koulutuksista on maksullisia ja niihin lähetetään kutsut.

Järjestämme myös Tehyn jaostojen jäsenille suunnattua koulutusta. Teemme yhteistyötä ammatillisten yhteistyöjäsenjärjestöjen kanssa, joiden ammatillisilla opintopäivillä sekä tapahtumissa olemme mukana.

Hoitaja

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Kaiken Tehyn koulutustarjonnan löydät tapahtumakalenterista. Katso tulevat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutusta työelämätaidoista

Tehy kouluttaa myös työelämätaidoista. Olemme koonneet verkkokoulutussivuston Soteosaajaksi.fi, joka sisältää runsaasti työelämätietoa sekä työntekijän että esihenkilön näkökulmasta.

Sivustoa voi hyödyntää pieninä paloina tai käydä koko kurssin läpi. Verkkokurssi on vapaasti ja maksutta käytettävissä. Kurssi soveltuu hyvin myös opetusmateriaaliksi eri koulutusasteille sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle.