Osallistu Tehyn järjestämään koulutukseen ja seminaareihin. Ne ylläpitävät ja kehittävät ammatissa vaadittavaa osaamista sekä jakavat uusinta tietoa. Niissä voit myös luoda verkostoja!

Tapahtumiamme ovat esimerkiksi

  • ammatilliset opintopäivät eri puolella Suomea
  • edunvalvonnalliset koulutukset
  • johtamisen ja esimiestyön päivät
  • Terveyspoliittinen seminaari
  • Parasta aikaa -tapahtuma (joka toinen vuosi).

Lisäksi tarjoamme runsaasti erilaisia jäsenkoulutuksia ympäri Suomen. Tehyn aluetoimistot järjestävät monia alueellisia koulutuksia ja jäseniltoja. Järjestämme vuosittain myös paljon erilaisia joustavia verkkokoulutuksia ja webinaareja jäsenten työelämän tueksi.

Osa koulutuksista on suunnattu tehyläisille toimijoille, kuntapäättäjille ja vaikuttajille sekä esimiestehtävissä toimiville tai niihin pyrkiville. Aiheista kiinnostuneet jäsenet voivat osallistua mahdollisuuksien mukaan. Osa koulutuksista on maksullisia ja niihin lähetetään kutsut.

Järjestämme myös Tehyn jaostojen jäsenille suunnattua koulutusta. Teemme yhteistyötä ammatillisten yhteistyöjäsenjärjestöjen kanssa, joiden ammatillisilla opintopäivillä sekä tapahtumissa olemme mukana.

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Kaiken Tehyn koulutustarjonnan löydät tapahtumakalenterista. Katso tulevat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan!

Hoitaja

Koulutusta työelämätaidoista

Tehy kouluttaa myös työelämätaidoista. Olemme koonneet verkkokoulutussivuston Soteosaajaksi.fi, joka sisältää runsaasti työelämätietoa sekä työntekijän että esimiehen näkökulmasta.

Sivustoa voi hyödyntää pieninä paloina tai käydä koko kurssin läpi. Verkkokurssi on vapaasti ja maksutta käytettävissä. Kurssi soveltuu hyvin myös opetusmateriaaliksi eri koulutusasteille sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle.