Jaosto on Tehyn sisällä toimiva ammatillinen verkosto, joka kokoaa mielenterveys- ja päihdetyön parissa toimivia tehyläisiä yhteen. Liity jaoston jäseneksi, se on maksutonta!

Mielenterveys- ja päihdetyön jaosto edustaa alan ammattilaisia ja asiasisältöjä Tehyssä. Jaoston toimintaan ovat tervetulleita kaikki tehyläiset sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset koulutusasteesta riippumatta. Jos et ole vielä Tehyn jäsen, liity ensin täällä

Jaoston jäsenyys on vapaaehtoinen ja maksuton. 

Mielenterveys- ja päihdetyön kysymykset ovat yhä enemmän esillä ja ammattilaisten ääni on saatava kuuluviin. Jaostotoiminta tarjoaa hyvän vaikuttamisväylän aihepiiristä kiinnostuneille.

Jos haluat liittyä jaostoon, toimi näin:

Kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun. Omissa tiedoissasi voit valita, että haluat liittyä Tehyn mielenterveys- ja päihdetyön jaoston jäseneksi.

Huomaathan, että jaostojäsenyydellä ei ole vaikutusta ammattiosastojäsenyyteesi. Ammattiosasto määräytyy työpaikkatietojesi perusteella ja se pysyy edelleen samana.

Kuka voi liittyä? 

Jaostoon voivat liittyä tehyläiset, jotka työskentelevät mielenterveys- ja päihdetyön parissa tai ovat kiinnostuneita aiheesta. Asia koskettaa useita tehyläisiä ammattiryhmiä, joten jaostoon voivat liittyä eri tehtävissä ja työpisteissä työskentelevät ammattilaiset. Tervetuloa mukaan aktiiviseen verkostoon!

Miksi kannattaa kuulua Tehyn mielenterveys- ja päihdetyön jaostoon? 

  • Pääset vaikuttamaan: jaosto mm. nostaa Tehyssä esille mielenterveys- ja päihdetyöhön liittyviä teemoja ja edunvalvonnallisia tarpeita​​​
  • Saat sähköisen kirjeen, joka sisältää tietoa jaoston ja Tehyn toiminnasta sekä mielenterveys- ja päihdetyön ajankohtaisista asioista
  • Saat koulutusta: järjestämme webinaareja ja opintopäiviä ajankohtaisista aiheista. Katso tarjonta koulutuskalenteristamme
  • Verkostoidut kollegoiden kanssa, esimerkiksi jaoston tapahtumissa.
  • Liittymällä jaoston Facebook-ryhmään, saat tietoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista ja voit keskustella alasi asioista kollegoiden kanssa.

Yhteystiedot

Onko sinulla kehitysideoita tai toiveita esimerkiksi koulutussisällöistä? Laita sähköpostia [email protected].

Liity jaoston jäseneksi asiointipalvelussa

Kirjaudu asiointipalveluun ja valitse omissa tiedoissasi mielenterveys- ja päihdetyön jaoston jäsenyys. Jäsenyys on maksuton!

Hoitaja tauolla

Auta kollega jäseneksi

Suosittele Tehyn jäsenyyttä kollegallesi. Kun autat kaveria liittymään, saat palkinnon. Uusi jäsen puolestaan saa kaikki etumme ja turvan työelämään. 

iloinen hoitaja