Jaosto on Tehyn sisällä toimiva ammatillinen verkosto, joka kokoaa mielenterveys- ja päihdetyön parissa toimivia tehyläisiä yhteen. Liity jaoston jäseneksi, se on maksutonta!

Mielenterveys- ja päihdetyön jaosto edustaa alan ammattilaisia ja asiasisältöjä Tehyssä. Jaoston toimintaan ovat tervetulleita kaikki tehyläiset sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset koulutusasteesta riippumatta. Jos et ole vielä Tehyn jäsen, liity ensin täällä

Jaoston jäsenyys on vapaaehtoinen ja maksuton. 

Mielenterveys- ja päihdetyön kysymykset ovat yhä enemmän esillä ja ammattilaisten ääni on saatava kuuluviin. Jaostotoiminta tarjoaa hyvän vaikuttamisväylän aihepiiristä kiinnostuneille.

Jos haluat liittyä jaostoon, toimi näin:

Kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun. Omissa tiedoissasi voit valita, että haluat liittyä Tehyn mielenterveys- ja päihdetyön jaoston jäseneksi.

Huomaathan, että jaostojäsenyydellä ei ole vaikutusta ammattiosastojäsenyyteesi. Ammattiosasto määräytyy työpaikkatietojesi perusteella ja se pysyy edelleen samana.

Kuka voi liittyä? 

Jaostoon voivat liittyä tehyläiset, jotka työskentelevät mielenterveys- ja päihdetyön parissa tai ovat kiinnostuneita aiheesta. Asia koskettaa useita tehyläisiä ammattiryhmiä, joten jaostoon voivat liittyä eri tehtävissä ja työpisteissä työskentelevät ammattilaiset. Tervetuloa mukaan aktiiviseen verkostoon!

Miksi kannattaa kuulua Tehyn mielenterveys- ja päihdetyön jaostoon? 

  • Pääset vaikuttamaan: jaosto mm. nostaa Tehyssä esille mielenterveys- ja päihdetyöhön liittyviä teemoja ja edunvalvonnallisia tarpeita​​​
  • Saat sähköisen kirjeen, joka sisältää tietoa jaoston ja Tehyn toiminnasta sekä mielenterveys- ja päihdetyön ajankohtaisista asioista
  • Saat koulutusta: järjestämme webinaareja ja opintopäiviä ajankohtaisista aiheista. Katso tarjonta koulutuskalenteristamme
  • Verkostoidut kollegoiden kanssa, esimerkiksi jaoston tapahtumissa.
  • Liittymällä jaoston Facebook-ryhmään, saat tietoa tulevista koulutuksista ja tapahtumista ja voit keskustella alasi asioista kollegoiden kanssa.

Yhteystiedot

Onko sinulla kehitysideoita tai toiveita esimerkiksi koulutussisällöistä? Laita sähköpostia [email protected].

Hoitaja tauolla

Liity jaoston jäseneksi asiointipalvelussa

Kirjaudu asiointipalveluun ja valitse omissa tiedoissasi mielenterveys- ja päihdetyön jaoston jäsenyys. Jäsenyys on maksuton!

iloinen hoitaja

Auta kollega jäseneksi

Suosittele Tehyn jäsenyyttä kollegallesi. Kun autat kaveria liittymään, saat palkinnon. Uusi jäsen puolestaan saa kaikki etumme ja turvan työelämään.