Lähellä meitä on tehyläisiä ammatteja edustavia yhteistyöjäsenjärjestöjä, jotka huolehtivat ammatillisen identiteettisi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Kuulumalla samalla Tehyyn ja omaan ammatilliseen järjestöösi saat itsellesi parhaan mahdollisen selkänojan työelämään.

Yhteistyöjäsenjärjestö valvoo ammatillisuuteesi liittyviä asioita ja Tehy hoitaa taloudellista edunvalvontaa. Yhteistyöjäsenjärjestöön voit liittyä samalla lomakkeella, kun liityt Tehyyn. Voit myös olla omaan järjestöösi suoraan yhteydessä. 

Yhteistyöjäsenjärjestöillä on omaan alaasi liittyviä seminaareja ja koulutuksia. Järjestöt ottavat ammattialan kysymyksiin kantaa. Tehy tekee järjestöjen kanssa tiivistä yhteistyötä muun muassa valmistellessaan lausuntoja ja kannanottoja erilaisiin työelämän kysymyksiin.

Tehyn yhteistyösopimukset

Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ja Tehy toimivat yhteistyösopimuksella. Tehy tukee SJJL:n toimintaa ja toimii Tehyn ja SJJL:n jäseninä olevien edunvalvojana. Kun olet molempien liittojen jäsen, saat parhaat mahdolliset edut.

Kuntoutusohjaajat ry ja Tehy toimivat myös yhteistyösopimuksella. Tehy tukee Kuntoutusohjaajat ry:n toimintaa ja toimii yhteisten jäsenten edunvalvojana. Kuntoutusohjaajana sinut kannattaa olla Tehyn ja Kuntoutusohjaajat ry:n jäsen. Näin saat parhaat mahdolliset edut.

Suomen Lähihoitajat ry

Tehyn piirissä on tehyläisten lähihoitajien oma yhdistys Suomen Lähihoitajat ry. Sen tavoitteena on

  • ajaa perus- ja lähihoitajien ammatillisia etuja
  • ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin
  • tiedottaa ammatillisissa asioissa.

Yhdistys järjestää jäseniltoja, opintopäiviä ja osallistuu aktiivisesti moniin tapahtumiin. Jäsenyys on maksuton. Lisätiedot www.suomenlahihoitajat.fi.

Iloinen nainen

Tehyn jaostot ja verkostot

Liity oman viiteryhmäsi verkostoon, se on maksutonta! Jaostossa pääset verkostoitumaan kollegojesi kanssa.