Opiskelijalle

Opiskelijajäseneksi Tehyyn! Jäsenyys on maksuton, jos opiskelet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ensimmäistä tutkintoa.

Opiskelijat juttelee

Liitynkö opiskelijajäseneksi vai varsinaiseksi jäseneksi? Maksanko jäsenmaksua? 

  • Liity Tehyn opiskelijajäseneksi, kun opiskelet alan ensimmäistä tutkintoa päätoimisesti. Sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. 
  • Liity Tehyn varsinaiseksi jäseneksi, jos sinulla on jo tutkinto alalta ja aloitat päätoimiset jatko-opinnot. Jäsenmaksu riippuu siitä, mitä opiskelet. Tehyläistä perustutkintoa suorittava päätoiminen jatko-opiskelija on vapautettu jäsenmaksusta!

Lue lisää opiskelijan jäsenmaksusta

Iloinen hoitaja

Liity Tehyn opiskelijajäseneksi, kun opiskelet alan ensimmäistä tutkintoa päätoimisesti

Saat kaikki Tehyn jäsenedut

Tehyn kaikki jäsenedut ovat myös opiskelijajäsenten käytössä! Lisäksi turvanasi on vapaa-ajan tapaturmavakuutus – tämän edun saavat vain opiskelijajäsenet. Tehyn palveluista ja eduista hyödyt opiskeluaikana, työelämässä ja vapaa-ajalla. Opiskelijana Tehyssä saat etumatkaa työelämään!

Opiskelijat pääsevät vaikuttamaan Tehyn ja työelämän tulevaisuuden suuntaan. Jäsenistä valittu valtuusto on Tehyn ylin päättävä elin ja se valitaan neljän vuoden välein. Opiskelijat voivat äänestää ja tulla valituksi päättäjiksi. Tämä on harvinaista ammattiliitoissa! 

Kun liityt Tehyyn, saat valita haluamasi liittymislahjan