Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssi

Tehyläiset saavat 50% alennuksen Maaret Kallion suositusta verkkokurssista "Voimavarana toivo". Etu on voimassa toukokuun 2024 loppuun.

Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssi kutsuu sinut kuuden viikon ajaksi pohtimaan hyvää elämää sekä toipumista toivon näkökulmasta käsin. Kurssi tarjoaa syvälliset luennot mielen ja hyvän elämän keskeisistä teemoista sekä konkreettisia harjoituksia oman mielen tutkimiseksi ja toivon vahvistamiseksi.

Tehyläiset saavat kurssista 50% alennuksen eli kurssi maksaa alennuksen jälkeen vain 54,50 euroa! Edun saa käyttämällä etukoodi. Löydät koodin tältä sivulta, kun kirjaudut sisään. 

Etukoodi on voimassa toukokuun 2024 loppuun, mihin mennessä kurssi tulisi aloittaa.

Syötä etukoodi siinä vaiheessa, kun ostat kurssin verkkokaupasta. Klikkaa kohdassa "Osta" ja syötä etukoodi kohtaan "Onko Sinulla kuponki" tai vaihtoehtoisesti kirjaudu kurssiin normaalisti sisälle ja laita etukoodi lopussa kohtaan "Kuponki". 

Voimavarana toivo -verkkokurssi jakautuu kuuden viikon teemoihin. Kurssilla pääset syventymään kohtuullisiin tavoitteisiin, tunteiden säätelyyn, oman pystyvyyden vahvistamiseen sekä tarvitsevuuden ymmärtämiseen. Lisäksi kurssi käsittelee myös toivorikkaiden ihmissuhteiden keskeisiä tekijöitä ja toivon merkitystä vaikeista kokemuksista ja elämänvaihteista toipuessa. Kurssin viimeinen teema käsittelee hyvän elämän arvoja ja tarkoitusta sekä auttaa löytämään viisaita suuntaviivoja oman elämän ja mielen tarkastelulle ja hyvinvoinnin vahvistamiselle.

Kirjaudu jäsentunnuksilla ja nappaa koodi