Kymmenet tuhannet tehyläiset käyttävät Tehyn asiointipalvelua säännöllisesti - lue minkä takia

Tehyn asiointipalvelu palvelee Tehyn jäseniä verkossa vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Asiointipalvelu kuuluu jäsenyyteesi, joten kannattaa hyödyntää sen edut ja palvelut! Voit kirjautua asiointipalveluun Tehyn verkkosivujen kautta.

Kysy jäsenyydestä tai työsuhteen ehdoista

Jäsen- ja työsuhdeasioiden hoitaminen on helppoa Tehyn asiointipalvelussa. Jos sinua mietityttää jokin jäsenyydessä, esimerkiksi jäsenmaksuissa, on sinun helpointa olla yhteydessä Tehyn jäsenpalveluun asiointipalvelun kautta. Tai jos sinulla on työsuhteeseen liittyviä huolia tai kysymyksiä, esimerkiksi palkasta, työvuoroista tai lomista, lähetä viesti asiointipalvelussa ja asiantuntijamme vastaavat sinulle. Voit käyttää asiointipalvelua silloin, kun se sinulle parhaiten sopii!

Vakuutukset ovat jäsenetusi: tulosta vakuutustodistus vahingon varalle

Tehyn kautta saamasi vakuutusetu on merkittävä turva työelämän vahinkoja vastaan. Työnantajan vakuutukset eivät kata kaikkia töissä sattuneita vahinkoja. Siksi Tehyn jäsenilleen hankkimat vakuutukset ovat tärkeät. Vahingon sattuessa saat vakuutustodistukset ja -numerot viiveettä asiointipalvelusta. Tarvitset nämä tiedot, kun asioit vakuutusyhtiön kanssa. 

Hoida jäsenmaksu helposti

Voit tarkistaa ja maksaa jäsenmaksun asiointipalvelussa. Jos haluat, että työnantaja perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen Tehyyn, voit lähettää itse tai valtuuttaa Tehyn lähettämään perintäsopimuksen palkanlaskentaan.

Päivittämällä omat jäsentietosi saat kaiken irti jäsenyydestä

Pidä Tehy ajan tasalla työsuhteessasi tai elämässäsi tapahtuvista muutoksista. Uusi työpaikka, hoitovapaa tai opiskelujen aloittaminen - nämä ovat esimerkkejä tilanteista, joista kannattaa kertoa meille. Jotkin elämänmuutokset tarkoittavat, että sinun ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Tai kun tiedämme, että olet uudessa työtehtävässä, voimme tarjota sinulle tehtävääsi koskevaa, kiinnostavaa tietoa. Muista siis päivittää omat jäsentietosi asiointipalvelussa, kun elämässäsi tapahtuu muutoksia.

Tarkista oman ammattiosaston ja luottamusmiehen tiedot

Luottamusmies työpaikallasi on lähin apu, jos sinulla on työsuhteeseen tai jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä. Oma ammattiosastosi taas tarjoaa sinulle tärkeää tietoa, jäsenetuja ja iloisia tapahtumia, jossa pääset verkostoitumaan. Hyödynnä nämä palvelut, sillä ne kuuluvat jäsenyyteesi! Asiointipalvelusta voit tarkistaa luottamusmiehesi ja ammattiosastosi yhteystiedot. 

Asiointipalveluun kirjautuminen on helppoa ja turvallista

Voit kirjautua asiointipalveluun joko omilla jäsentunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautumisikkunaan pääset tehy.fi-sivuston kautta, esimerkiksi sivuston yläosan Kirjaudu-painikkeesta. 

Tutustu ja ihastu asiointipalveluun

Kirjaudu asiointipalveluun. Etusivulla sinulle tarjotaan linkkejä useimmin kysyttyihin asioihin. Oikean yläkulman hampurilaisvalikosta löydät kaikki asiointipalvelun toiminnot. Asiointipalvelu toimii hienosti myös puhelimella!