Neuvottelukierros

Neuvottelemme nyt sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen koulutettujen ammattilaisten palkkauksesta ja työehdoista. Tällä kertaa on paljon pelissä. Kärkitavoitteemme on alan veto- ja pitovoiman turvaavat palkankorotukset sekä parannukset työoloihin, kuten työaikaan.

Potilasturvallisuus vaarantuu päivittäin – tehdään se näkyväksi

Hoitajapulan vuoksi potilasturvallisuus on vaarantunut vuosia, joka päivä. Nyt tehdään se yhdessä näkyväksi. Ilmoitetaan toistaiseksi tehostetusti aluehallintovirastolle kaikista vaaratilanteista, jokaisessa työvuorossa.

Sairaanhoitaja ranskalaisessa sairaalassa.

Liity Tehyyn

Muutosvoima on uskoa työelämän parempaan tulevaisuuteen. Se on voimakas ja energinen tunne, joka kokoaa meidät yhteen arvostamiemme asioiden puolesta. Kun tilanne vaatii, muutosvoimasta tulee joukkovoimaa. Sillä on iso merkitys, kun työehdoista ja palkoista neuvotellaan.

Meissä on yhteistä rohkeutta ja tahtoa toimia. Liity sinäkin jäseneksi nyt!

Kollaasi jäsenistä

Kenelle kuuluu hoitajapulan ratkaisu?

Se kuuluu ihan kaikille. Kansalaisille. Sote-palveluiden asiakkaille. Työnantajille. Päättäjille. Veronmaksajille. Kaikille. #hoitajapula #kuuluukaikille #näkyykaikille

*

Median palvelu neuvotteluiden aikana

Etsitko haastateltavaa tai tarvitsetko taustatietoja alan työntekijöistä? Ota yhteyttä, viestintämme ohjaa sinut oikeiden kontaktien luo.

media