Toini Nousiainen –mitali kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropposelle

Tehy myöntää kerran neljässä vuodessa Toini Nousiainen -mitalin Tehyn toiminnassa ansioituneelle henkilölle, Tehyn merkittävälle yhteistyökumppanille tai sen edustajalle.

Kuvateksti
Kuva: Pasi Autio

Tehyn hallitus myönsi kokouksessaan 21.6.2016 Toini Nousiainen -mitalin kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropposelle. Mitali luovutettiin tänään Parasta aikaa –koulutustapahtumassa.

Merja Mäkisalo-Ropponen on ansiokkaasti tuonut esiin kansanedustajana hoitotyön arkea ja vaativuutta sekä ottanut aktiivisesti kantaa hoitohenkilöstön puolesta mm. ns. pakkolakeihin, sote-uudistukseen, henkilöstömitoitukseen ja hoitohenkilöstön jaksamiseen liittyen.

Tehyläinen Mäkisalo-Ropponen on sairaanhoitaja, terveydenhuollon opettaja ja terveystieteiden tohtori. Hänellä on lainsäädäntö- ja vaikuttamistyön ohella kokemusta myös käytännön hoitotyöstä ja alan haasteista sekä uusien terveydenhuollon ammattilaisten kouluttamisesta Pohjois-Karjalan terveydenhuolto-oppilaitoksessa ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa.

Toini Nousiainen -mitali myönnettiin nyt kahdeksannen kerran. Edellisen kerran mitalin sai silloinen peruspalveluministeri Paula Risikko vuonna 2010.

Parasta aikaa 2016 on ikäihmisten parissa työskentelevien moniammatillinen koulutustapahtuma, joka kokoaa Finlandia-taloon Helsinkiin yli 1 200 alan ammattilaista.

Lisätietoja:
Tehyn puheenjohtaja Rauno Vesivalo, p. 040 587 4346
Kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen, p. 09 432 3124