Asetu ehdolle yksityissektorin luottamusmiesvaaleihin

Tänä syksynä yksityissektorin tehyläiset valitsevat luottamusmiehet edustamaan itseään työpaikan asioissa, kun työpaikoilla järjestetään luottamusmiesvaalit.

Lähtisitkö Sinä ehdokkaaksi yksityissektorin luottamusmiesvaaleihin? Oletko kiinnostunut työpaikkasi olosuhteista? Haluatko tukea kollegoitasi? Tai tiedätkö työkaverin, joka olisi mielestäsi hyvä ehdokas? Pyydä häntä asettumaan ehdolle.

Luottamusmies neuvoo ja auttaa työpaikan Tehyn jäseniä työsuhdeasioissa ja neuvottelee työnantajan kanssa. Hän on avainhenkilö siinä, miten työoloja ja työhyvinvointia saadaan parannettua.

Luottamusmies tekee merkittävää työtä yksittäisen työntekijän ja koko työyhteisön puolesta. Lue lisää mielenkiintoisesta luottamusmiehen tehtävästä.

Luottamusmies saa koulutusta

Luottamusmies ei ole koskaan yksin, vaan apua ja tukea saa aina. Sinun ei tarvitse heti osata kaikkea. Koulutamme kaikki uudet luottamusmiehet: koulutusta on tarjolla koko luottamusmiestehtävän ajan, valinnasta lähtien.

Tehyn asiantuntijat auttavat mielellään kysymyksissä ja epäselvissä tilanteissa. Lisäksi luottamusmiehen tukena on laaja muiden luottamusmiesten verkosto.

Katso video, jossa Päivi, Maarit ja Harri kertovat, miksi he haluavat toimia luottamusmiehenä:

 

Miten ryhdyn luottamusmiesvaaliehdokkaaksi?

Hienoa, jos lähdet ehdokkaaksi yksityissektorin luottamusmiesvaaleihin! Tai kannustat työkaveriasi asettumaan ehdolle! Yksityissektorilla luottamusmies valitaan työehtosopimuskohtaisesti Tehyn tai Sote ry:n vaaliohjeiden mukaan.

Vaalit pidetään loka-marraskuussa.

Tehyn nettisivuilta löydät lisää tietoa yksityissektorin luottamusmiesvaaleista, ehdolle asettumisesta ja luottamusmiehen tehtävästä. Lue lisää aiheesta ja hyppää osoitteeseen www.tehy.fi/luottamusmies

Asetu ehdolle! Sinussa on muutosvoimaa!

#muutosvoima #tehyläinenluottamusmies