Suosittu esihenkilöiden työsuojelukurssi alkaa taas syksyllä

Maksuton kurssi järjestetään verkossa ja sen voi opiskella itsenäisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssi alkaa syyskuun lopussa ja jatkuu marraskuulle. Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikat saattavat täyttyä pian.

Erittäin suosittu verkkokurssimme Työsuojelua esihenkilöille järjestetään 26.9.—6.11.2022. Se opiskellaan verkko-oppimisympäristö Howspacessa. 

Kurssilla käsitellään monipuolisesti työsuojeluaiheita. Opimme yhdessä mm. työturvallisuuteen, työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan liittyvistä haasteista ja ennakoinnista. Teemoina mm.  turvallisuusjohtaminen, epäasiallinen kohtelu ja väkivalta. 

Yksi keskeinen anti on kollegoiden kanssa käytävä keskustelu ja yhteisoppiminen. Kurssi koostuu opinto-osioista ja tehtävistä eri osioiden aiheisiin liittyen. Työtä kertyy kurssilla arviolta noin yhden työpäivän verran. 

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä koulutuskalenterimme kautta www.tehy.fi/koulutus. Huomaathan, että kurssi on ollut suosittu, joten se saattaa täyttyä jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. 

Osallistujille toimitetaan syyskuussa tarkemmat ohjeet kurssille. Linkki ja ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseksi toimitetaan 23.9. mennessä.