Panosta hyvinvointiisi ja osallistu Tehyn Työhyvinvointi-webinaareihin

Keväällä suosittu Työhyvinvointi-webinaarisarjamme saa jatkoa. Ota jo nyt päivämäärät talteen ja varaa kalenterista omalle hyvinvoinnillesi aikaa. 

Kuvateksti
kuva: iStock

8.3.2022 Virtaa ja rauhaa vireystilansäätelyn avulla - Kuinka säädellä vireystilaa missä ja milloin tahansa?

Webinaarissa psykologi, psykoterapeutti ja ravintovalmentaja Hanna Markuksela antaa kokonaisvaltaisen katsauksen siihen, kuinka säätelet omaa vireystilaasi ja käynnistät palautumisen. Tarjolla on tiukkaa tietoa vireystilan säätelystä ja palautumisesta sekä käytännön harjoituksia.

29.3.2022 Mindfulness hyvinvoinnin tukena – konkretiaa ja työvälineitä 

Anna mindfulness-pioneerin Leena Pennasen opastaa sinua mindfulnessin saloihin. Webinaari tarjoaa sinulle tietoa siitä, mitä mindfulness on ja miksi se kannattaa sekä konkreettisia mindfulness-harjoituksia. Koulutuksessa saat asiantuntevaa faktaa ja oivalluttavia ohjeistuksia.

Leena Pennanen on tuonut mindfulnessin Suomeen ja kouluttautunut laajasti erilaisiin mindfulness-pohjaisiin menetelmiin vuosikymmenten aikana. Lisäksi hänellä on ECP (European Certificate of Psychotherapy) mindfulness-pohjaisessa kehopsykoterapiassa.

5.4.2022 Kohtaamisten laboratorio – itsensä ilmaisua ja vuorovaikuttamisen työkaluja 

Improvisaatioteatteri Stella Polarisin näyttelijä Sari Havas ja muusikko Iiro Ollilla opastavat webinaarissa kohti parempaa itsensä ilmaisua ja vuorovaikutusta. Webinaari auttaa sinua ymmärtämään paremmin omaa ilmaisuasi erilaisissa tilanteissa ja lisää tietoisuuttasi omista vahvuuksistasi ja kehityskohteista vuorovaikuttajana.

Tule siis mukaan vahvistamaan omaa kykyäsi vuorovaikuttamiseen ja monipuolistamaan ilmaisutaitoasi!

Webinaarit alkavat kello 17.00. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa tehy.fi/koulutus. Webinaareista tulee tallenne rajalliseksi ajaksi Tehyn verkkosivuille osoitteeseen tehy.fi/webinaarit.

Olethan myös huomannut Arjen mielenhallinta ja Vuorotyöntekijän ensiapulaukku -verkkokurssimme hyvinvointisi tueksi? Tänäkin vuonna on tarjolla useita verkkokursseja!