Tehy sai uuden hallituksen ja uudet valtuuston puheenjohtajat

Tehyn valtuuston järjestäytymiskokous on valinnut Tehylle uuden hallituksen sekä valtuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat vuosiksi 2017 - 2021.

Kuvateksti
Tehyn valtuuston uudet puheenjohtajat. Vasemmalta Virpi Nieminen, valtuuston 2. varapuheenjohtaja, Paula Sihto, valtuuston puheenjohtaja ja Kim Berg, valtuuston 1. varapuheenjohtaja. Kuva: Leena Louhivaara

Tehyn hallitukseen kuuluu puheenjohtajisto, 12 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Hallituksen puheenjohtajana toimii Millariikka Rytkönen.

Tehyn hallitus

Puheenjohtaja: Millariikka Rytkönen, Porvoo
1. varapuheenjohtaja: Anna-Leena Brax, Alavieska
2. varapuheenjohtaja: Pipsa Allén, Raisio

Hallituksen varsinaiset jäsenet:
Sari Auvinen
Kati Jetsu
Marja Lampainen
Vilja Laurila-Rontti
Mika Länsisola
Vesa Maunuksela
Anneli Näppä
Nina Pulkkinen
Pekka Rastas
Reija Sjöholm
Anne-Mari Thomassen
Sari Viinikainen

Tehyn valtuuston puheenjohtajaksi valittiin SITKE – sitoutumattomat ja keskiryhmät -ryhmän edustaja Paula Sihto Seinäjoelta.

Valtuuston 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Terveydenhuoltoalan Yhdessä Eteenpäin -ryhmän edustaja Kim Berg Vaasasta ja 2. varapuheenjohtajaksi valittiin Tehyn vasemmisto ja sitoutumattomat -ryhmän edustaja Virpi Nieminen Porista.

Jo aiemmin tänään valittiin Tehyn uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat. Lisätietoa Tehyn puheenjohtajavalinnasta saa täältä  ja varapuheenjohtajien valinnasta täältä.

Tehyn valtuuston järjestäytymiskokous jatkuu huomenna keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätietoja:
Jaana Reijonaho
tiedottaja
gsm 040 356 8409
[email protected]

Mikä Tehy?

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy edustaa 160 000 sosiaali- ja terveysalan koulutettua ammattilaista.

Tehyyn kuuluu mm. bioanalyytikoita, ensihoitajia, fysioterapeutteja, hammashoitajia, kätilöitä, laboratoriohoitajia, lastenhoitajia, lähi- ja perushoitajia, lääkintävahtimestari-sairaankuljettajia, mielenterveyshoitajia, osastonhoitajia, röntgenhoitajia, sairaanhoitajia, suuhygienistejä, terveydenhoitajia, toimintaterapeutteja ja ylihoitajia.

Tehy vastaa jäsentensä taloudellisesta ja ammatillisesta edunvalvonnasta ja neuvottelee palkoista ja muista työsuhteen ehdoista sekä kuntasektorilla että yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelualalla. Lisäksi Tehy on vahva sosiaali- ja terveyspoliittinen vaikuttaja ja vaikuttaa alan koulutuksen kehittämiseen.

Tehy on perustettu vuonna 1982 ja se on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n suurin jäsenliitto.