"Silloin läsähti nyrkki" - Tehyn podcastin viimeisessä jaksossa puhutaan työn turvallisuudesta

Miksi sosiaali- ja terveysaloilla koetaan niin paljon väkivaltaa, väkivallan uhkaa ja häirintää? Tehyn podcastin viimeisessä jaksossa aiheena on työn turvallisuus.

Tehyn podcastin viidennessä jaksossa puhutaan työturvallisuudesta, väkivallasta ja häirinnästä. Työstään kertovat kehitysvammapsykiatrian yksikössä työskentelevä lähihoitaja Heidi Salminen sekä ensihoitaja Jarno Pirkkalainen. Työväkivallan erityisasiantuntija Jutta Karvonen kertoo, miten työväkivaltaan pitäisi työpaikoilla puuttua. Toimittajana on Jonna Tapanainen.

– Työpari huusi vain, että varo ja käänsin pään ja silloin läsähti nyrkki. Sen jälkeen on oppinut, että koskaan en käännä potilaalle selkää, kertoo Jarno Pirkkalainen.

Kuuntele jakso Spotifyssa sekä Tehyn sivuilla tehy.fi/podcast. Samoista paikoista löydät myös kaikki sarjan aiemmat jaksot. 

”Meidän vuoro” on Tehyn podcast siitä, millaisia tarinoita- ja todellisuuksia sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla kohdataan. Podcastissa on yhteensä viisi jaksoa, joissa puhutaan alan arjesta: millaista on työ hoitoalalla ja kuinka ammattilaiset näkevät työnsä merkityksen ja haasteet.