Maksatko jäsenmaksun itse? Saat vuoden 2024 viitenumerolistan sähköpostitse

Lähetämme ensi vuoden jäsenmaksujen viitenumerolistat itsemaksaville jäsenille sähköpostitse. Käythän tarkistamassa, että sähköpostiosoitteesi on oikein Tehyn sähköisessä asiointipalvelussa.

Jos haluat maksaa Tehyn jäsenmaksun itse, voit

Lähetämme ensi vuoden jäsenmaksujen viitelistat ensisijaisesti sähköpostitse tammikuun 2024 aikana. Viitelistan löydät myös sähköisestä asiointipalvelusta. Lähetämme viitelistan kirjeitse kotiosoitteeseesi vain siinä tapauksessa, jos meillä ei ole sähköpostiosoitettasi.

Tammikuun 2024 jäsenmaksun eräpäivä on 15.2.2024.

Toimitamme edellisen vuoden maksetut jäsenmaksutiedot verottajalle 31.1.2024.

Tarkista ja päivitä sähköpostiosoitteesi

Jotta saat vuoden 2024 jäsenmaksujen viitelistan, käythän tarkistamassa ja tarvittaessa päivittämässä sähköpostisoitteesi sähköisessä asiointipalvelussa. Päivitys tulee tehdä 15.1. mennessä.

Helpoin tapa maksaa jäsenmaksu on työnantajaperintä

Jos olet palkansaaja, niin helpoin tapa maksaa jäsenmaksu on antaa työnantajan periä se suoraan palkasta. Tällöin työnantaja hoitaa jäsenmaksun puolestasi, eikä sinun tarvitse itse laskea joka kuukausi, kuinka paljon jäsenmaksua tulee maksaa. Lue lisää työnantajaperinnästä.

Haluatko lukea lisää jäsenmaksusta? 

Jäsenmaksujen huolellinen hoitaminen takaa sinulle kaikki Tehyn palvelut ja edut. Näitä ovat muun muassa vakuutusedut, työsuhdeneuvonta ja oikeus lakimiespalveluihin

Lue lisää Tehyn jäsenmaksusta