Lokakuun webinaari: Palautteen vahvistava voima

Kuukauden webinaari lokakuussa pysähdyttää palautetaitojen ja -asenteiden äärelle. Webinaariin voit osallistua etänä, vaikka kotoa. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

Webinaari auttaa löytämään oman tavan antaa ja pyytää palautetta, vahvistaa arvostavan peilauksen taitoja sekä auttaa näkemään palautteen vahvistavana voimana. Keskiössä ovat taidot, joihin jokainen voi itse vaikuttaa. Ne vahvistavat keskinäistä yhteyttä ja luovat myönteistä oppimisen ilmapiiriä. Työyhteisön arvostavissa kohtaamisissa oppiminen on yhteinen voima ja palaute osoitus välittämisestä.

Webinaari pidetään maanantaina 10.10. klo 17.00-18.30. Kouluttajana toimii työyhteisövalmentaja ja johdon sparraaja Anna-Mari Siekkeli. Hän on yrittäjä, joka haluaa edistää tiimien ja työyhteisöjen tavoitteellista yhteistyötä ja auttaa jokaista valjastamaan käyttöön omia voimavarojaan.

- Tutkitaan yhdessä, miten voi kerätä palautteen plussapuskuria ja vahvistaa luottamusta niiden tilanteiden varalle, kun työarjessa on vähän hankalampaa, kertoo Siekkeli webinaarin sisällöstä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa. Ilmoittaudu viimeistään 7.10.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan määräajaksi. Muista myös edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne sivulta tehy.fi/webinaarit.