Tehyläinen johtaja 2016 on Reija Sjöholm

Vuoden 2016 tehyläinen johtaja on HUS/HYKS:in Sydän ja keuhkokeskuksen keuhko- ja ruokatorvikirurgian osastonhoitaja Reija Sjöholm Helsingistä.

Kuvateksti
Kuva: Annika Rauhala

Sjöholm on toiminut ammattiyhdistysaktiivina vuodesta 1982 alkaen. Hän on toiminut osastonhoitajana Kirurgisessa sairaalassa ja Marian sairaalassa sekä mm. apulaisosastonhoitajana Marian sairaalassa.

Sjöholmin valinnan perusteina on mm. se, että hän on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja sekä alaistensa arvostama johtaja, joka nauttii myös omien esimiestensä arvostusta. Sjöholm on ollut toteuttamassa oman toimialansa sekä koko hoitotyön kannalta merkittäviä toimintatapamuutoksia osastonhoitajana ja henkilöstöedustajana.

Hän on toimissaan esimerkillisesti edistänyt ja puolustanut hoitohenkilöstön, hoitotyön ja hoitotyön johtajien ja esimiesten semaa ja palkkausta.

Osastonhoitajan tehtävän rinnalla Sjöholm on hoitanut usean vuoden ammattiosaston puheenjohtajuutta sekä Tehy HUS:n puheenjohtajuutta edustaen yhtymätason neuvotteluissa 8500 tehyläistä.

Tehyn hallinnon jaosto tekee vuosittain valinnan tehyläiseksi johtajaksi. Tänä vuonna tehyläinen johtaja nimitettiin kahdeksannen kerran. Palkinto kunniakirjoineen luovutettiin Helsingissä Tehyn johtamisen ja esimiestyön päivillä, johon osallistuu 170 tehyläistä esimiestä ja johtajaa.

Lisätietoja: Reija Sjöholm, gsm 050 351 8875