Tehy mukana tukemassa seniorityötä: Vanhuus Rokkaa -konsertit maaliskuussa!

Vanhuus Rokkaa on moderni suomalainen hyväntekeväisyyskonserttikiertue, jonka avulla tuetaan jo neljännen kerran seniori- ja vanhustyötä.

Seniori- ja vanhustyössä tarvitaan uusia tuulia sekä positiivista asennetta. Vanhuus Rokkaa -kiertueen tavoitteena on auttaa rakentamaan kaikille meille arvokas vanhuus. Osallistumalla konsertteihin voit vaikuttaa myös omaan tulevaisuuteesi! Tule viihtymään Vanhuus Rokkaa -tilaisuuksiin huippuartistien ja housebändin kanssa.

Vuoden 2015 konserttikiertueen hyväntekeväisyyskumppani on Suomen Setlementtiliitto ry, jonka paikallisten setlementtien avulla tuotot ohjataan alueiden seniorityön tukemiseen.

Tehy on tukemassa tätä kiertuetta nyt toisen kerran. Keskiviikkoon 11.2. mennessä konserttiin kiinnostuksensa ilmaisseiden tehyläisten kesken arvotaan 250 lippua, 2 lippua/henkilö. Arvontaan voi osallistua Tehyn verkkosivuilla ja tutustua asiaan myös sosiaalisessa mediassa. Jos arpaonni ei suosi, tehyläisyys on huomioitu erikoistarjouksella, sillä 10 hengen ryhmien lipputilauksista yksi lippu tulee maksutta. Joten, jos kymmenen henkilöä pääsee konserttiin, vain yhdeksän lippua veloitetaan.

Tämä vuoden konserttien esiintyjiät ovat kaikki kansansuosikkeja.  Mukana ovat Arttu Wiskari, Sami Saari,Maarit ja Sami Hurmerinta sekä Housebändi Hampaattomat kapellimestarina Pekka Siistonen. Helena Lindgren esiintyy Lahdessa, Helsingissä ja Tampereella. Konserttien juontaja, Jorma Uotinen laulaa juontonsa ohella ranskalaisia chanson-lauluja ja hän esittää myös Helena Lindgrenin kanssa duettoja. 

Vanhuus Rokkaa -kiertue alkaa Lahden Sibeliustalossa tiistaina 10.3 ja jatkaa siitä seuraavana päivänä Helsingin Savoy-teatteriin 11.3. Oulun Madetojan salissa konsertti on tiistaina 17.3. ja Savonlinnasalissa konsertoidaan keskiviikkona 18.3.  Kiertue päättyy torstaina 26.3. Tampere-taloon. Konsertit alkavat klo 19.

MTV:n jokaisen arkiaamuna ruudussa oleva Studio 55 rokkaa mukana jokaisella paikkakunnalla. Studio55.fi:n juontajat Lauri Karhuvaara, Raakel Lingell ja Markku Veijalainen ovat vuoroittain tavattavissa henkilökohtaisesti konserteissa. Otoksia konserteista nähdään siis myös Studio 55:n ohjelmissa aina kunkin konsertin jälkeen seuraavana konserttipäivänä.

Konserttipaikat ja aikataulut, lipunmyyntipaikat ja muuta lisätietoa:
www.vanhuusrokkaa.fi

Tehyläisten lippuarvonta:
www.tehy.fi/vanhuusrokkaa 

Tehyläisten ryhmälippujen tilaukset tehdään suoraan Eventian asiakkuuspäälliköltä Ulla Remekseltä mieluummin sähköpostilla osoitteella: [email protected] tai gsm 0500 50 30 62 (www.eventia.fi).

Ole mukana, tämä kiertue ei ole huono!

Lisätietoja: tiedottaja Riitta Eerola riitta.eerola(at)tehy.fi