Väylä yrittäjäksi: suorita tehyläisille räätälöity yrittäjyyden ammattitutkinto

Helmikuussa alkavan koulutuksen voi suorittaa kokonaan verkossa. Saat ajantasaista tietoa yritystoiminnan suunnittelusta ja yrityksen perustamisesta sekä välineitä oman osaamisen tuotteistamiseen, liiketoimintasuunnitelman laatimiseen, markkinointiin ja myyntiin.

Yrittäjyyden ammattitutkintoon johtava koulutus on tarkoitettu tehyläisille, jotka ovat juuri perustaneet yrityksen, suunnittelevat yrittäjyyttä tai haluavat siirtyä sivutoimisesta päätoimiseksi yrittäjäksi. Koulutuksen sisällöstä vastaa Starttivalmennus Oy ja ammattitutkinto-osuudesta Novida.

Koulutus alkaa 23.2.2022, ja sen voi suorittaa kokonaan verkossa. Webinaarit ovat kolmen viikon välein keskiviikkoisin klo 9 - 12 ja niiden tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen. Näin yksittäiset poissaolot eivät haittaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 23.2.2022 mennessä Starttivalmennuksen sivuilla. Ilmoittautumislomakkeella kysytään Tehyn jäsennumero, ja löydät sen esimerkiksi viimeisimmän Tehy-lehden takakannesta.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaisen koulutukseen hakeutuneen kanssa käydään henkilökohtainen puhelinkeskustelu, jolla varmistetaan tutkintokelpoisuus ja soveltuvuus koulutukseen. 

Hinta

Koulutus on Opetushallituksen tukemaa koulutusta, joten samanaikaisesti ei voi suorittaa toista ammatillista koulutusta. Osallistujan maksettavaksi jää 450 euron omavastuu. 

Kokopäiväiset, YELin alaiset yrittäjät voivat kysyä maksutonta oppisopimusta oppisopimustoimistosta.

Tuemme yrittäjän ammattitutkinnon suorittaneita jäseniämme 50 eurolla tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen voit hakea Työllisyysrahastolta 400 euron stipendiä.

Lisätiedot

Starttivalmennuksen sivuilta löydät lisätietoa tutkinnon suorittamisesta.

Kysyttävää?

  • Koulutuksen sisältö: Sanna Olshin, p. 044 500 5255, sanna.olshin(at)starttivalmennus.fi
  • Tutkinto: Johanna Beilinson, p. 040 627 7010, johanna.beilinson(at)novida.fi