Tule mukaan TJS Opintokeskuksen Rohkeus myötätuntoon -webinaariin 18.5. 

TJS Opintokeskus järjestää 18.5.2022 klo 16 - 17 työhyvinvointiwebinaarin. Aiheena on rohkeus myötätuntoon. Aiheesta puhuu professori Anne Birgitta Pessi. 

Pessi on kansainvälinen tutkija ja innostava kouluttaja. Parhaillaan Pessi tutkii kahden tutkimustiiminsä kanssa myötätunnon voimaa yhteiskunnassa, inhimillistä työelämää ja myötätuntoharjoitteiden voimaa yhteisöissä.

Työelämässä tarvitaan myötätuntoista rohkeutta toisten kohtaamiseen ja yhteiseen kehittämiseen. Myötätuntoisilla teoilla on tutkimusten mukaan mitattavissa oleva vaikutus työmotivaatioon, tehokkuuteen ja tuloksiin. Luento tarjoaa tietoa ja näkökulmia myötätunnon hyödyistä työssä ja työyhteisöissä.

TJS Opintokeskus tarjoaa maksuttoman luennon kaikille Akavan ja STTK:n liittojen jäsenille, joten myös Tehyn jäsenet pääsevät maksutta mukaan. Webinaari toteutetaan verkossa, joten voit osallistua vaikka kotoa käsin.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa TJS Opintokeskuksen sivuilla https://www.tjs-opintokeskus.fi/koulutukset/tjs-tyohyvinvointiwebinaari-rohkeus-myotatuntoon.