Tehyn valtuusto palkitsi neljä uutta kunniajäsentä

Tehyn valtuuston kokouksessa 31.5. kutsuttiin kunniajäseniksi neljä tehyläistä. Kunniajäsenet ovat toimineet Tehyssä pitkään eri tehtävissä ja edistäneet ansiokkaasti tehyläisten asioita.

Kuvateksti
Kuvassa vasemmalta lukien Tuija Laine, Tarja Sirén ja Anneli Näppä. Kuva: Pasi Autio

Tilaisuudessa palkittiin kunniajäseniksi kutsutut Tuija Laine, Anneli Näppä ja Tarja Sirén. Ulla-Riitta Hyöppinen-Sipari palkittiin poissaolevana.  

Ammattiosastot tekivät aloitteet ja esittivät valtuustolle kunniajäseniä. Aloitteiden perusteluissa on kuvattu palkittujen tehyläisten ansiokasta ja pitkäjänteistä toimintaa muun muassa luottamusmiehenä, työsuojeluvaltuutettuna, ammattiosastossa, valtuuston jäsenenä tai muussa tehtävässä. Lisäksi kunniajäsenet ovat olleet työpaikoilla tärkeitä neuvonantajia ja tukijoita muille tehyläisille moninaisissa ja haastavissakin tilanteissa.  

Palkittuja kunniajäseniä esittivät: 

  • Tehyn Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin ammattiosasto (450) ry esitti, että Tehy kutsuu kunniajäseneksi sairaanhoitaja Ulla-Riitta Hyöppinen-Siparin. 
  • Tehyn Helsingin ammattiosasto (165) ry esitti, että Tehy kutsuu kunniajäseneksi lastenhoitaja Tuija Laineen. 
  • Tehyn Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ammattiosasto (707) ry esitti, että Tehy kutsuu kunniajäseneksi anestesiasairaanhoitaja Anneli Näpän. 
  • Tehyn Pirkanmaan yksityisalojen ammattiosasto (367) ry esitti, että Tehy kutsuu kunniajäseneksi hammashoitaja Tarja Sirénin. 

Lämpimät onnittelumme kunniajäsenille ja kiitos työstänne Tehyn ja tehyläisten hyväksi!