Marraskuun webinaari 14.11. - Perheen ja työn yhteensovittamisen painekattila 

Oletko pohtinut, miten löydät tasapainoa ja iloa työn perheen ja työn yhteensovittamisen ristipaineissa? Tule mukaan marraskuun kuukauden webinaariin 14.11. kello 17 – 18.30 pohtimaan asiaa yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja kuulemaan perhevapaauudistuksen keskeisistä muutoksista. 

Kuvateksti
kuva: iStock

Webinaariin voit osallistua etänä, vaikka kotoa. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajille.

Tehyn juristi Niina Poijärvi kertoo muutoksista, joita elokuun alussa voimaan tullut perhevapaauudistus on tuonut perhevapaajärjestelmään.  

Työn ja perheen aiheuttamista ristipaineista ja niitä helpottavista tekijöistä kertovat Maria Akatemian Työnjanoon! -kehittämishankkeen työntekijät Iiris Nurmo ja Sini Svanberg

Haemme vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat minun rajani? Millainen ammattilainen ja vanhempi haluan olla? Miten voin tunnistaa ja parantaa vireystilaani? Miten pidän omassa työssä  vahvana merkitystä ja luottamusta? 

- Pohdimme webinaarissa yhdessä, mistä paineet syntyvät ja mihin kaikkeen voi itse vaikuttaa. Ennen kaikkea keskitymme oman hyvinvoinnin osa-alueiden vahvistamiseen, Nurmo ja Svanberg kertovat. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tehyn koulutuskalenterissa. Ilmoittaudu viimeistään 10.11. 

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan määräajaksi. Muista myös edellisten Kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne sivulta tehy.fi/webinaarit.