Maaliskuun webinaari: Moniammatillinen työ ja osaamisen jakaminen

Maaliskuun webinaarin aiheena on Moniammatillinen työ ja osaamisen jakaminen. Miten hyödynnämme työyhteisössämme moniammatillisuutta? Miten moniammatillinen työ sujuu parhaiten? Webinaarissa pohdimme myös toisilta oppimista ja oman osaamisen jakamista työyhteisössä sekä oman osaamisen kehittämistä työuran eri vaiheissa.  

Webinaari järjestetään 23.3. klo 17.30-19.00. Voit seurata luentoa verkossa, ja pääset sen aikana esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

Aiheesta kouluttaa työyhteisöjen ja esimiestyön valmentaja, tietokirjailija Helka Pirinen. Helka on kirjoittanut suositun Esimies muutoksen johtajana -kirjan ja käy puhumassa key note -puhujana eri sote-foorumeilla ja tapahtumissa. Hän kirjoittaa blogeja aiheistaan ja tekee Suplaan All in podcast-sarjaa.

– Ilman moniammatillisuutta ei kukaan pärjää. Työ on yhä enemmän yhdessä tekemistä ja paras palvelu on eri professioiden yhteissumma. Moniammatillisuus antaa paljon; vaihtelevuutta työhön, mahdollistaa uudistumisen, avaa ovia uusille urille ja luo yhteishenkeä, toteaa Helka Pirinen. 

Lisätietoja luennoitsijasta: www.helkapirinen.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 20.3.2022 mennessä Tehyn koulutuskalenterissa www.tehy.fi/koulutus. Osallistumisohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa mukaan!

Kuukauden webinaarit

Järjestämme kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Lähetykset tallennetaan määräajaksi. Tallenteet löydät osoitteesta tehy.fi/webinaarit.

Lisätietoja: [email protected]