Maailman suurin varhaiskasvatuksen vanhempainilta keskiviikkona 6.9. Tule mukaan!

Tule seuraamaan ohjelmaa ja osallistumaan keskusteluun. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki varhaiskasvatuksessa työskentelevät sekä lasten vanhemmat ja huoltajat.

Maailman suurin varhaiskasvatuksen vanhempainilta järjestetään verkossa keskiviikkona 6.9.2023 klo 17.50. Illan teemana on Kielten rikas maailma oppimispolun perustana. Tapahtumassa keskustellaan mm. seuraavista asioista:

  • Miten voimme herätellä lasten kiinnostusta ja uteliaisuutta puhuttua ja kirjoitettua kieltä kohtaan?
  • Miten lasten kielen kehitystä edistetään ja luodaan vahva perusta niin vuorovaikutustaidoille kuin lukemaan ja kirjoittamaan oppimiselle?
  • Miten voimme edistää lasten kielen kehitystä varhaiskasvatuksen ja kotien yhteistyöllä?

Tilaisuudessa on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Tilaisuuden voi myös yhdistää varhaiskasvatuksen omiin tilaisuuksiin vanhemmille ja huoltajille. 

Pääset seuraamaan ohjelmaa suorana lähetyksenä verkossa ja osallistumaan keskusteluun kirjautumalla tapahtuman Howspace-tilaanTapahtuman ohjelma on Opetushallituksen sivuilla.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä, jossa on mukana Tehyn lisäksi Suomen Vanhempainliitto, Hem och Skola, Opetusalan ammattijärjestö OAJ, Suomen Lastenhoitoalan Liitto ry, Kuntaliitto, Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto, Talentia, Ammattiliitto JHL, SuPer, Jyty ja Opetushallitus.