Jäseneduista on iloa myös kesällä ja vapaalla

Listasimme edut, joista kannattaa nauttia erityisesti vapaalla ja loma-aikana. Saat etuja esimerkiksi hotelleista ja kylpylälomista, risteilyistä, Linnanmäen ja Särkänniemen rannekkeista. Alla koko lista. Ota edut käyttöösi ja nauti kesästä.

Hotelliedut 

Jäsenenä saat etuja hotelleista ja kylpylälomista. Alla esimerkkejä hotellieduista: 

  • Sokos Hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tehyläiset saavat -15% alennusta Sokos-hotellien päivän hinnasta eri puolilla Suomea. Etu voimassa 31.5.2022 saakka. 
  • Kämp Collection Hotels tarjoaa tehyläisille jäsenhintaan mahdollisuuden yöpyä ylellisesti Helsingissä ja Espoossa. Tarjolla 9 eri hotellia jäsenhinnalla!
  • Saat Holiday Clubilta alennusta 25 % Holiday Club Resort -huoneistoista. Lisäksi tarjolla äkkilähtöjä 50% alennuksella. 
  • Levillä saat 40% alennuksen seuraavissa hotelleissa: Levi Hotel Spa ja Design Hotel Levi
  • Suomen Hostellijärjestön tarjoamia alennuksia voit hyödyntää, kun matkustat kesällä kotimaassa tai ulkomailla. Saat esimerkiksi –10 % alennuksen majoituksesta kaikissa Suomen Hostellijärjestön hostelleissa. 
  • Ikaalinen Spassa saat alennusta yöpymisistä joko 15% tai 20% riippuen ajankohdasta. Lisäksi 31.5. saakka on käynnissä kampanja, jossa saat 3 yötä 2 hinnalla!
  • Naantalin ja Ruissalon kylpylät tarjoavat 15 % alennusta majoituksesta ja 40 % alennuksen sauna- ja allasosastojen käytöstä. 
  • Imatran kylpylässä saat alennusta perushintaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoituksen kanssa etukäteen varatusta normaalihintaisesta puolihoito- tai täysihoitoateriasta. 
  • Kalajoella sijaitsevasta Santa's Resort & Spa Hotel Sani tarjoaa jäsenillemme Superior-huoneen Standardin hinnalla. 
  • Tehyläiset saavat lomailla Hotelli Kivitipussa Lappajärvellä etuhintaan.  

Seuraathan viranomaisten ohjeistuksia turvalliseen matkailuun.

Särkänniemen ja Linnanmäen rannekkeet

Saat ostaa jäsenetuhintaan rannekkeet Särkänniemeen ja Linnanmäelle. Rannekkeet voit ostaa Tehyn asiointipalvelusta. Rannekkeet ovat voimassa kauden 2022 ajan. 

Etuja liikuntaan

Jäsenenämme saat alennusta Treenaakotona.com-palvelussa. Saat 35 % alennuksen 12 kuukauden treeneistä ja 25 % alennuksen 6 kuukauden treeneistä. 

Olo.fit tarjoaa kotitreenit edullisesti! Käytössäsi ovat 12 kuukauden ajan monipuoliset ryhmäliikunta-, lihaskunto- ja kehonhuolto-tunnit. Lisäksi saat kattavan olo.fit-kotitreenisetin. Vuoden treenit ja kotitreenisetin saat yhteishintaan 119 €.

Tilaa kesäksi luettavaa tai kuunneltavaa

Tehyläisenä saat äänikirjat Storytelista jäsenetuhintaan. Kolmen kuukauden kuuntelujakson hinta on sinulle 25,50 €. Lunasta koodi ja lisää se omalle Storytel-tilillesi 21.6.2022 mennessä.

Otavamedian aikakauslehtien kestotilauksista saat 30 % alennuksen kaikista. 

Sanoma tarjoaa Tehyn jäsenille 40 % alennuksen rajatusta valikoimasta lehtitilauksia.   

Cityshoppari – etuja koko Suomessa

Lataa maksuton CityShoppari-sovellus. Saat käyttöösi satojen yritysten edut, joita voit hyödyntää jopa 2000 liikkeessä ympäri Suomen. 

Muut edut 

Tutustu kaikkiin tehyläisten jäsenetuihin.