Iloa, energiaa ja hyötyä vuonna 2023: ilmoittaudu Tehyn mielenkiintoisiin verkkokoulutuksiin!

Tarjoamme tehyläisille ensi vuonna monipuolisen kattauksen verkkokursseja. Kurssit ovat maksuttomia, ja ne voi suorittaa täysin verkossa oman aikataulun mukaan.

Alla on esimerkkejä tulevista verkkokursseistamme. Tarjolla on useita uutuuksia sekä jo tuttuja, suosittuja koulutuksiamme. Verkkokurssit ovat Tehyn jäsenille maksuttomia. Hyödynnä upea jäsenetu ja ilmoittaudu koulutuksiin! 

Uutuus: Verkkokurssi työhyvinvoinnin ylläpitoon 

Kurssilla pääset syventymään monipuolisesti siihen, kuinka omia palautumistaitoja voi parantaa. Ensimmäinen työhyvinvoinnin kurssi alkaa jo 6.2.2023 – ilmoittaudu pian mukaan! Toinen työhyvinvoinnin kurssi on huhtikuussa. Tarjoamme vuonna 2023 yhteensä viisi kurssia, ja niiden kaikkien toteutukset ovat samanlaiset. 

Työaika-verkkokurssit 

Tuntuuko sinusta välillä hankalalta ymmärtää eri työaikamuotojen vaikutuksia tai sitä, miten arkipyhät vaikuttavat työaikaasi? Tule mukaan suosituille Työaika-verkkokursseille, jotka on suunnattu kuntien ja hyvinvointialueiden työntekijöille! Voit ilmoittautua työntekijöiden työaikaverkkokurssille tai työvuorosuunnittelijoiden kurssilleEnsimmäiset kurssit alkavat 20.2.2023. Ilmoittautuminen päättyy 12.02.2023. 

Tehyn henkilöstön edustajaksi -verkkokurssi 

Kiinnostaako sinua tutustua Tehyn toimintaan paremmin ja saada tietoa esimerkiksi erilaisista luottamustehtävistä? Kurssilla perehdytään Tehyn toimintaan ja henkilöstön edustajien tärkeään rooliin Tehyssä. Tarjoamme kurssista vuonna 2023 useita samanlaisia toteutuksia. Ensimmäinen kurssi alkaa 6.3.2023 – tervetuloa mukaan! 

Palkkaus-verkkokurssi 

Tiedätkö mistä palkka muodostuu? Osaatko lukea palkkalaskelmaasi? Tule mukaan kunta- ja hyvinvointialueilla työskenteleville jäsenillemme suunnattuun koulutukseen. Tarjoamme kurssista vuonna 2023 useita toteutuksia. Ensimmäinen kurssi alkaa 27.3.2023, ilmoittaudu mukaan 19.03.2023 mennessä! 

Esihenkilöille suunnattuja verkkokursseja 

Toivottu uutuus: Järjestämme SOTE-sopimuksen piirissä oleville esihenkilöille verkkokurssin. Kurssi tarjoaa peruskäsityksen esihenkilötyön kannalta keskeisistä työehtosopimuksen määräyksistä ja työlainsäädännöstä. Ilmoittautuminen kurssille päättyy 19.02.2023. 

Keväällä tarjoamme omia verkkokoulutuksia myös sosiaali- ja terveyspalvelualan esihenkilöille, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla: SOSTES esihenkilöille -kurssi ja TPTES esihenkilöille -kurssi. Kurssien ensimmäiset toteutukset alkavat 17.4.2023. 

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu kursseille

Verkkokursseille osallistuminen on helppoa: riittää, että sinulla on tietokone nettiyhteydellä sekä kaiutin tai kuulokkeet. Koulutuksiin mahtuu rajallinen määrä tehyläisiä, joten  kannattaa toimia nopeasti ja ilmoittautua. 

Katso koko koulutuskalenterimme osoitteesta tehy.fi/koulutus ja ilmoittaudu mielenkiintoisiin koulutuksiin!