Huhtikuun webinaari: eläkeinfoa tehyläisille

Järjestämme kuukausittain webinaarin, jossa käsitellään ajankohtaisia työelämän teemoja. Huhtikuun teemana on eläke. Mitä olisi hyvä tietää eläkekysymyksistä jo uran aikana? Entä eläkeiän lähestyessä? Tule kuulolle maanantaina 11.4.

Kuvateksti
Kuva: IStock

Aiheesta kouluttamassa Eläketurvakeskuksen koulutuksen asiantuntija Anna-Stina Toivonen. Webinaari pidetään maanantaina 11.4. klo 17.00-18.30, ja se on avoin kaikille tehyläisille, työuran vaiheesta ja työnantajasektorista riippumatta.

Käymme webinaarissa läpi perusasioita työeläkejärjestelmästä. Kuulet, mistä eläkkeesi muodostuu, miten työeläkejärjestelmä toimii ja kuka rahoittaa työeläkkeesi sekä, miten vanhempainvapaat ja muut poissaolot vaikuttavat eläkkeisiin. Käymme lisäksi läpi eläkkeelle jäämiseen liittyviä kysymyksiä, kuten eläkkeen hakemista ja mahdollisuuksia tehdä eläkkeellä ollessa töitä. Pääset myös esittämään kysymyksiä kouluttajalle.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot www.tehy.fi/koulutus. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.4.

Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan määräajaksi. Muista myös edellisten kuukauden webinaarien tallenteet! Löydät ne sivulta www.tehy.fi/webinaarit.   

Tulevat webinaarit
•    23.3. klo 17.30-19.00 Moniammatillinen työ ja osaamisen jakaminen
•    11.4. klo 17.00-18.30 Eläkeinfoa tehyläisille