Helmikuussa voit hakea Holiday Clubin lomaviikkoja

Holiday Clubin lomaviikot tehyläisille ovat haettavissa 1.2. alkaen. Lomaviikkoja on tarjolla ympäri Suomen, esimerkiksi Rukalla, Levillä, Katinkullassa, Himoksella ja Turun Caribiassa. Lomaviikot arvotaan hakijoiden kesken maaliskuun alussa.

Kuvateksti
Kuva: IStock

Helmikuussa voit hakea Holiday Clubin lomaviikkoja. Haettavissa ovat viikot 23 - 51/2024. Haku aukeaa 1. helmikuuta ja päättyy 28. helmikuuta.

Näin haet lomaviikkoa

  1. Arvontaan osallistutaan  Holiday Clubin  verkkosivuilla 1.28.2. välisenä aikana. 
  2. Kirjaudu ensin Tehyn jäsensivuille. Sivun alaosasta löydät Tehyn tunnukset, joilla pääset kirjautumaan Holiday Clubin sivuille.
  3. Kirjaudu Tehyn tunnuksilla Holiday Clubin sivuille. Tämän jälkeen sinun on vielä luotava palveluun omat tunnukset, ellet ole sellaisia jo aiemmin luonut. Omien tunnusten luomiseen tarvitset Tehyn jäsennumeron.
  4. Kirjaudu sitten omilla tunnuksilla Holiday Clubin sivuille ja osallistu arvontaan.
  5. Vinkki: kirjautumiset kannattaa tallentaa tietokoneelle, niin pääset seuraavalla kerralla helpommalla, eikä tunnuksia tarvitse etsiskellä tai muistaa.

Lomaviikkojen arvontaan osallistut Holiday Clubin palvelussa kohdasta "arvonta". Arvonta-painike on aktiivinen vain hakuaikana.

Arvontaan voit osallistua yhdellä hakemuksella, jossa on enintään kolme toivetta. Merkitse hakemukseen kolme toivetta lomaviikoista. Sesonkilomaviikon voi saada arvonnassa korkeintaan joka kolmas vuosi.

Lomaviikkojen arvonta

Holiday Club arpoo lomaviikot hakijoiden kesken 4.3.2024.

Arvontaan osallistuneet saavat tiedon arvonnan tuloksesta sähköpostitse arvontapäivänä. Mikäli sähköpostia ei ole käytettävissä, ilmoitus tulee kirjeenä postitse.

Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet viikot tulevat varattaviksi Holiday Clubin verkkosivuilla kohdassa "vapaat viikot" 12.3.2024 klo 10.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää lomavarauksista, voit olla yhteydessä Holiday Club Yrityspalveluun, puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9.00 –15.00), sähköposti  [email protected]

Lue lisää

Holiday Clubin kohteet ja edut löydät sivuiltamme.