I februari kan du söka Holiday Clubs semesterveckor

Holiday Clubs semesterveckor för tehyiter kan sökas från och med den 1.2. Det finns semesterveckor runt om i Finland, till exempel på Ruka, Levi, Katinkulta, Himos och Caribia i Åbo. Semesterveckorna lottas ut i början av mars bland dem som ansöker.

Image text
Kuva: IStock

I februari kan du söka Holiday Clubs semesterveckor. Nu lottas ut veckorna 23–51/2024. Ansökningstiden pågår 1–28.2.

Gör så här

  1. Delta i utlottningen på  Holiday Clubs  webbplats 1–28.2. 
  2. Först ska du logga in på Tehys medlemssidor. Längst ned på sidan hittar du Tehys inloggningskoder med hjälp av vilken kan du logga in på Holiday Clubs sida.
  3. Logga in på Holiday Clubs webbplats med Tehys inloggningskoder. Efter det ska du skapa ett eget användarkonto till tjänsten om du inte har ett konto sedan tidigare. För att kunna skapa ett eget konto behöver du Tehys medlemsnummer.
  4. Logga sedan in på Holiday Clubs tjänst med ditt eget användarkonto och delta i utlottningen.
  5. Tips: det lönar sig att spara din inloggningsinformation på datorn, då är det lättare att logga in nästa gång.

Delta i utlottningen av semesterveckor på Holiday Clubs tjänst i fliken ”arvonta”. Knappen är aktiv endast när ansökningstiden pågår.

Du kan delta i utlottningen med en ansökan med högst tre semesterönskemål. Du kan alltså välja tre alternativ bland de angivna semesterveckorna. En medlem kan beviljas en säsongsvecka genom utlottningen högst vart tredje år.

Utlottning av semesterveckor

Holiday Club lottar ut semesterveckorna bland dem som deltagit i utlottningen 4.3.2024.

De som deltagit i utlottningen får ett besked om utlottningens resultat per e-post samma dag som utlottningen sker. Om du inte har angett din e-postadress får du beskedet per post.

De semesterveckor som finns med i utlottningen men eventuellt blir lediga efter den kan bokas via Holiday Clubs webbplats i fliken "vapaat viikot" fr.o.m. 12.3.2024 kl. 10.

Frågor?

Om du har frågor om semerterreservationer kan du kontakta Holiday Clubs Företagstjänst, tfn 0300 870 903 (vardagar kl. 9–15), e-postadress  [email protected]

Läs mer

Holiday Clubs semestermål och förmåner hittar du på vår webbplats.