Hae Tehyn johtamiskouluun

Haluatko kehittyä johtamis- ja esihenkilötehtävissäsi? Tehyn johtamiskoulusta saat tukea urallesi. Hae mukaan 20.6.2022 mennessä. Koulutus on maksuton.

Tehyn johtamiskoulu on tarkoitettu tehyläisille, jotka toimivat johtamis- ja esihenkilötehtävissä ja haluavat kehittyä tehtävissään. Opiskelijat saavat henkilökohtaisen mentorin, joka tukee kehittymistä koulutuksen aikana. Mentoreilla on pitkä kokemus johtamis- ja esimiestehtävistä sosiaali- ja terveysalalla. Koulutuksen aikana on myös opiskelijoiden yhteisiä tapaamisia, jotka antavat tilaisuuden verkostoitua. 

Koulutuksen pääsisällöt 

  • Esimiestyön tietopohja: tehtävän luonne, ihmisen käyttäytyminen, ryhmäilmiöt, organisaation toiminnan rakentuminen. 

  • Tulevaisuuden rakentaminen: oman johtajuuden kehittäminen, johtamisjärjestelmä, prosessikuvaukset ja riskienhallinta. 

  • Päivittäisjohtaminen: valmentava ja vaikuttava johtamisote, rekrytointi ja perehdyttäminen, kehityskeskustelut, palaverit, ongelmatilanteet, etätyöskentely. 

Koulutus alkaa syksyllä 2022 ja kestää noin 10 kuukautta. Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-oppimisympäristössä. Lähiopetuspäiviä on viisi. Koulutus vastaa työmäärältään 15 opintopistettä. 

Koulutuksesta on tullut positiivista palautetta osallistujilta:

Anu Pöystilä, avosairaanhoidon palveluesimies

"Tehyn Johtamiskoulu oli ihanan lämminhenkinen ja ilmapiiri oli hyväksyvä. Antoisaa oli se, että sai paljon käytännönläheistä oppia ja itselleen tunteen, että minä riitän. Tärkeintä on, että haluaa oppia ja kehittyä tällä esimiehisyyden mielenkiintoisella matkalla."

Sari Huovinen, kriisikeskusjohtaja 

"Koulutus antoi uusia ratkaisuvaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin työssäni. Monialaisen, laajan ja eri puolelta Suomea koostuneen opiskelijaryhmän vertaistuki toi perspektiiviä omaan johtamistyöhöni. Sain myös itse jakaa kokemuksiani sekä antaa tietoa ja tukea opiskelukavereilleni. Suosittelen koulutusta laadukkaan opetuksen ja osaavan mentoroinnin vuoksi. Kaikki järjestelyt toimivat hyvin ja aikataulut olivat selkeät. Koulutus oli Tehyn jäsenille maksuton ja se kesti vuoden."  

Hakeminen 

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 20.6.2022 mennessä. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]

Valituksi tulleille ilmoitetaan viikolla 24.