Hae suosittuun Tehyn johtamiskouluun

Haluatko kehittyä johtamis- ja esihenkilötehtävissäsi? Tehyn johtamiskoulusta saat tukea urallesi. Hae mukaan 31.5.2024 mennessä. Koulutus on maksuton.

Tehyn johtamiskoulu on tarkoitettu tehyläisille, jotka toimivat johtamis- ja esihenkilötehtävissä ja haluavat kehittyä tehtävissään. Opiskelijat saavat henkilökohtaisen mentorin, joka tukee kehittymistä koulutuksen aikana. Mentoreilla on pitkä kokemus johtamis- ja esimiestehtävistä sosiaali- ja terveysalalla. 

Opiskelu tapahtuu pääosin verkko-oppimisympäristössä. Koulutus sisältää lisäksi noin 5–7 opintopäivää tai -iltaa. Koulutus vastaa työmäärältään 15 opintopistettä, ja se kestää noin 9 kuukautta. Koulutus käynnistyy syksyllä 2024.

- Olemme saaneet opiskelijoilta erittäin hyvää palautetta joka vuosi. Erityisen tärkeinä on pidetty mm. mahdollisuutta verkostoitua, saada uutta tietoa ja jakaa kokemuksia kollegoiden kesken, toteaa Tehyn yhteiskuntasuhteiden johtaja Kirsi Sillanpää.

Koulutuksen pääsisällöt 

  • Esimiestyön tietopohja: tehtävän luonne, ihmisen käyttäytyminen, ryhmäilmiöt, organisaation toiminnan rakentuminen.
  • Tulevaisuuden rakentaminen: oman johtajuuden kehittäminen, johtamisjärjestelmä, prosessikuvaukset ja riskienhallinta.
  • Päivittäisjohtaminen: valmentava ja vaikuttava johtamisote, rekrytointi ja perehdyttäminen, kehityskeskustelut, palaverit, ongelmatilanteet, etätyöskentely.
  • Lisäksi pohdimme mm. viestinnän merkitystä johtajan työssä, toimivan työyhteisön rakentumista sekä työsuojelun näkökulmaa.

Näin haet 

Hae 31.5.2024 mennessä sivuillamme olevalla lomakkeella. Liitä lomakkeeseen oma ansioluettelosi (CV).

Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille kesäkuun loppuun mennessä.

Kysyttävää?

Johtamiskouluun liittyvät tiedustelut voit lähettää meille s-postilla [email protected] 

Palautetta koulutukseen osallistujilta

”Mielenkiintoinen, monipuolinen ja ajankohtainen kokonaisuus. Verkostoitumista ja tukea omaan esihenkilötyöhön. Erinomaiset ja ammattitaitoiset mentorit, hyvät, laadukkaat ja ajankohtaiset luennoitsijat ja aiheet. Kaikin puolin toimiva, antoisa ja sujuvasti järjestetty oppimiskokonaisuus.” (opiskelija, 2020)

”Vertaistuki ja verkostoituminen ympäri Suomea oli johtamiskoulun parasta antia. Meillä kaikilla on sama suunta, samat jokapäiväiset paineet ja niistä keskustelut toivat usein ratkaisuja lähijohtamiseen. Oman ryhmän vertaistuki tehtäviä tehdessä työpäivien jälkeen oli kuin työnohjausta parhaimmillaan. Keskustelut olivat luottamuksellisia ja ratkaisukeskeisiä.” (opiskelija, 2021)

”Suosittelen lämpimästi Tehyn johtajakoulua kaikille esihenkilöille, jotka kaipaavat työhönsä uutta näkökulmaa, vertaistukea sekä oman työnsä reflektointia. Opinnot ovat avanneet uusia ovia työelämässä. Koulu tarjosi hyvän kirjallisuuskatsauksen tehtävineen esihenkilön moninaiseen maailmaan. ” (opiskelija, 2022)