SuomiAreenassa terveyspäättäjät Tehyn piinapenkissä 23.7.2010

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy järjestää Pori Jazzien yhteydessä pidettävässä SuomiAreenassa paneelin "Terveyspäättäjät Tehyn piinapenkissä". Paneeli pidetään perjantaina 23.7.kello 13.30 alkaen Raatihuoneen pihassa.

-Tarkoitus on saada aikaan räväkkää ja konkretiaan menevää keskustelua sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuudesta. Uudistaminen tuntuu olevan kovin vaikeaa ja monimutkaista, vaikka sen tarpeesta ollaan yhtä mieltä. Keskustelun teemoina mm. seuraavaa: Projekteja ja hankkeita riittää, missä vaikutukset? Perusterveydenhuolto kriisissä?  Riittävätkö rahat? Tehokkuus ja tuottavuus terveydenhuollossa? Riittäkö työvoima? Tuontihoitajat muoti-ilmiö? Johtamisessa ongelmia?, kertoo Tehyn viestintäjohtaja Katri Lindqvist. 

Tehyn paneelissa ovat mukana keskustelemassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Rauno Ihalainen, Attendo MedOnen toimitusjohtaja Pertti Karjalainen, Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola, varatoimitusjohtaja Kari Nenonen Kuntaliitosta ja peruspalveluministeri Paula Risikko.

SuomiAreenan ohjelmatiedot:

http://www.mtv3.fi/suomiareena/ohjelma.shtml?1

Lisätietoja:

viestintäjohtaja Katri Lindqvist, puh. (09) 5422 7180

tai heinäkuun aikana tiedottaja Jaana Reijonaho, puh. (09) 5422 7185