Tallink & SiljaLine

Tehyn jäsenet saavat risteilyetuja ja pääsevät Silver-tason kanta-asiakkaaksi.

Liity kanta-asiakkaaksi, pääset Silver-tasolle

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Tehyläinen pääsee suoraan Silver-tason kanta-asiakkaaksi.

Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma. Ohjelmassa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan Silver-tasolle.

Liittyminen kanta-asiakasohjelmaan

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä Tehyn sopimusetunumerolla. Sen löydät tältä sivulta, kun olet kirjautunut sisään jäsentunnuksillasi.

Tallinkin risteilyetu 22 h

Välillä tekee hyvää unohtaa arki ja viilettää tanssilattialla aamuyöhön asti. Pidä hauskaa livemusiikin tahdissa, maistele herkkuja ravintolassa ja nauti yhteisistä hetkistä parhaalla porukalla. Kotiin palattuasi huomaat, että akut ovatkin latautuneet ihan huomaamatta.

Varaa etuhinnalla 22 h yhtä juhlaa Europalla Helsingistä Tallinnaan.

Su–to-lähdöillä 10 €/C–B2-hytti
Su–to-lähdöillä 15 €/B-hytti
Su–to-lähdöillä 35 €/A-hytti

Tarjouksen matkustusaika: su–to-lähdöt 1.1.-31.5.2022 (ei 14.-20.2., 9.-12.4., 20.-21.5.). Paikkoja rajoitetusti. Ei voimassa erikoislähdöillä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Risteilyn varaaminen

Katso etukoodi alta ja varaa matkasi osoitteessa tallink.fi. Etukoodin näet, kun olet kirjautunut sisään jäsentunnuksillasi.