Webinaari: Näyttöön perustuva kuntoutus ja kuntoutukseen liittyvät ajatusvinoumat

Tehyn kuntoutusalan verkosto järjestää maksuttoman webinaarin kaikille kuntoutuksen parissa työskenteleville ja alalle opiskeleville tehyläisille 17. maaliskuuta klo 17–18.30.

Kuvateksti
Kuva: Pixabay ja Ilona Autti-Rämö

Lastenneurologian dosentti Ilona Autti-Rämö kertoo webinaarissa, mitä näyttöön perustuva kuntoutus tarkoittaa kliinisessä työssä. Hän kuvaa, mitkä ovat tyypillisimmät ajatusvinoumat, jotka liittyvät kuntoutuksen toteutukseen tai sen vaikuttavuuden arviointiin.

Ilona Autti-Rämö on lastenneurologian erikoislääkäri, jolla on kuntoutuksen erityispätevyys. Kliinisessä työssään hän keskittyi erityisesti liikunta- ja monivammaisten lasten kuntoutuksen kehittämiseen.

Ohjelma

  • 17.00 Tervetuloa ja kuntoutusalan ajankohtaiset asiat: Outi Töytäri, ft, TtM, kuntoutusalan asiantuntija, Tehy ry.
  • 17.15 Näyttöön perustuva kuntoutus ja kuntoutukseen liittyvät ajatusvinoumat: Ilona Autti-Rämö, lastenneurologian dosentti, Helsingin yliopisto.
  • 18.15 Kysymyksiä ja vastauksia.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 15.3. mennessä Tehyn koulutuskalenterin kautta. Webinaaria voit seurata kännykällä, tabletilla tai tietokoneella Chrome- tai Edge-nettiselaimilla. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen webinaaria. Webinaari on maksuton myös Tehyn opiskelijajäsenille.

Webinaarista jää tallenne ja se on katsottavissa kolmen kuukauden ajan Tehyn kuntoutusalan sivustolla.