Syksyn verkkokurssit: katso lista ja poimi suosikkisi

Paikkoja kursseilla on rajallisesti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Verkkokurssit ovat Tehyn jäsenille maksuttomia.

Koulutus on jäsenetu, joka kannattaa käyttää. Syksylle on tarjolla taas paljon verkkokursseja. Mukana mm. työhyvinvointia, työaika- ja palkka-asiaa, esihenkilöille työehdoista ja työlainsäädännöstä. Poimi alta kiinnostavimmat ja ilmoittaudu!

Verkkokurssien suorittamiseen et tarvitse muuta kuin tietokoneen nettiyhteydellä sekä kaiuttimen tai kuulokkeet.

Verkkokurssi työhyvinvoinnin ylläpitoon 

Tämä kurssi keskittyy palautumistaitoihin. Pääset syventymään monipuolisesti siihen, kuinka omia palautumistaitoja voi parantaa. Luvassa hyviä vinkkejä!

Toteutuksia on syksyllä kaksi.

Työaika-verkkokurssit 

Tuntuuko sinustakin vaikealta ymmärtää eri työaikamuotojen vaikutukset? Tai sitä, miten arkipyhät vaikuttavat työaikaasi? Tule mukaan suosituille Työaika-verkkokursseille. Tarjoamme omat kurssit kuntien ja hyvinvointialueiden työntekijöille sekä työvuorosuunnittelijoille. Kurssit alkavat 16.10. 

Henkilöstöedustajaksi

Kiinnostaako sinua tutustua Tehyn toimintaan tarkemmin ja saada tietoa esimerkiksi erilaisista luottamustehtävistä? Kurssi tarjoaa tietoa Tehyn toiminnasta ja henkilöstöedustajien tärkeästä roolista osana Tehyä. Syksyn toteutus alkaa 25.9.

Palkkaus-verkkokurssi 

Osaatko lukea palkkalaskelmaasi? Askarruttaako, mistä palkka muodostuu? Tämä kurssi auttaa ja on tarkoitettu kunta- ja hyvinvointialueilla työskenteleville jäsenillemme. Syksyn toteutus järjestetään 14.11.–11.12.

Esihenkilöiden verkkokurssit

Kokonaan uusi kurssi, jota on toivottu kauan: SOTE-sopimuksesta esihenkilöille. Kurssi tarjoaa peruskäsityksen esihenkilötyön kannalta keskeisistä työehtosopimuksen määräyksistä ja työlainsäädännöstä. Kurssi järjestetään 9.10.–12.11. 

Omat verkkokurssit myös sosiaali- ja terveyspalvelualan esihenkilöille, jotka työskentelevät yksityisellä sektorilla (SOSTES ja TPTES). Näiden kurssien syksyn toteutukset järjestetään 13.11.–10.12. 

 

 

Lisää tietoa kursseista, koulutustarjonnastamme sekä ilmoittautumisen löydät sivulta www.tehy.fi/koulutus