Saitko uusia työkavereita kesäksi? Suosittele heille Tehyn jäsenyyttä

Tehyn jäsenyys tarkoittaa turvaa työsuhteessa. Esimerkiksi jäsenyyteen sisältyvä vastuuvakuutus on välttämätön jo työharjoitteluiden ja kesätöiden aikana.

Kuvateksti
Kuva: Jari Lifländer
Kesän korvalla työpaikoilla aloittaa sijaisia, harjoittelijoita ja juuri ammattiin valmistuneita uusia työkavereita. Sinä voit tukea heidän työelämänsä alkua suosittelemalla Tehyn jäsenyyttä.
 
Tehyn jäsenyys on niin opiskelijan, harjoittelijan tai työuraansa aloittavan turva. Esimerkiksi ammatillinen vastuuvakuutus on välttämätön jo työharjoitteluiden ja kesätöiden aikana. Siitä korvataan työssä sattuvia esine- ja henkilövakuutuksia. Tällaisia vahinkoja voivat olla vaikkapa laitteen putoaminen lattialle tai vahingossa jonkun välineen tönäiseminen toisen henkilön päälle. Tehyn jäsenyyteen vastuuvakuutus sisältyy automaattisesti yhtenä vakuutuksena.

Ota jäsenyys rohkeasti puheeksi

Ole aktiivinen ja ota Tehyn jäsenyys rohkeasti puheeksi. Tehyläisyys on ylpeyden aihe ja tehyläisissä on ”maagista voimaa”, kuten alla olevalla videolla Henna-Kaisa toteaa.

10 syytä kuulua Tehyyn

Jos et tiedä, miten kertoisit Tehystä, voit aloittaa kertomalla, että olet itse Tehyn jäsen. Voit myös kertoa, mitkä sinulle ovat tärkeimpiä syitä olla Tehyn jäsen ja miten olet jäsenyydestä hyötynyt.

Alla olevalla videolla Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen summaa 10 tärkeintä syytä kuulua Tehyyn. Näistä voit poimia vaikka pari, joiden avulla kerrot uudelle työkaverillesi Tehystä.

Suosittele Tehy-sovelluksessa

Jäsenyyden suosittelu käy kätevästi Tehy-sovelluksessa. Lataa sovellus puhelimeesi ja aloita suosittelu. 

Sovelluksessa on kohta "Suosittele jäsenyyttä", jonka kautta voit lähettää suositteluviestin esimerkiksi Messengeriin, sähköpostiin tai Whatsappiin. Kun työkaverisi liittyy, sinä ansaitset pisteitä suosittelijoiden palkintokauppaan.